Centrum I.-Verejné služby-dlhodobo nefunkčné mestské toalety WC

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý

Dlhodobo nefunkčné mestské WC. Plánuje MsÚ opäť otvoriť mestské WC, ktoré viac ako 3roky pre takzvané technické dôvody nefunguje? Čo s informačnými tabuľami, ktoré informujú, že sa v danej lokalite nachádza WC, ktoré dlhodobo nefunguje? Ďakujem za odpoveď.

30. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcem užívateľov upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného chovania a zdržanie sa pridávania fotografii dehonestujúcich ľudskú dôstojnosť. Príspevky porušujúce pravidlá boli vymazané. Vďaka.

S pozdravom,

Simona
Odkaz pre starostu
[email protected]
30. júl 2021

Libor Poruban

Beriem na vedomie p Simona.Nemyslím si, že fotografia dehonestovala ľudskú dôstojnosť ale rešpektujem a fotografie nebudem pridávať. Možno kedy ste sa toto mali pozerať dennodenne vy alebo vaše deti, tak by ste boli iného názoru. Prajem pekný deň.
30. júl 2021

Juraj Prekop

Keď to na niekoho príde na námestí kým príde k WC tak to asi nestihne.
05. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie majetkovo-právne
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
07. august 2021

Peter Hanžl

Za rôznych primátorov boli mestské verejné WC rozpredané súkromníkom a tí zrejme nezabezbečili nové.... námestie za pána Ing. Gašparíka vôbec nemalo v pláne verejné WC...je nový projekt námestia, kde sa konečne verejné WC vybuduje...len je škoda, že maličká Nová Dubnica má lepšie námestie s pódiom, fontánou i verejným WC pán Gašparík...nehovoriac o smradiacich KONTAJNEROCH POPRI výškových polyfunkčných budovách... kto o tom rozhodoval? kto to schválil? kto za to hlasoval ?
16. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si Vás informovať, že toalety boli v minulosti odpredané súkromníkovi, s ktorým má mesto uzatvorenú dohodu na požiadanie sprístupniť toalety počas konania kultúrnych podujatí organizovaných mestom. Rovnako počas kultúrnych podujatí slúžia verejnosti verejné toalety v kaštieli.
Verejne dostupné toalety by mali pribudnúť na Námestí Matice slovenskej v rámci jeho pripravovanej rekonštrukcie a prestavby. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Majetkovo-právne oddelenie
Kedy? Rok 2021

Mgr. Monika Michalíková, majetkovo-právne oddelenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania