Centrum I.-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Vyriešený
meno
Ivan 18. novembra 2021

Dobrý deň. Aktuálne sme v čiernej farbe. Ako je možné že na škole funguje Umelecká škola keď to má byť pozastavené? V pondelok prebiehal na škole atletický tréning, bolo tam minimálne 50 ľudí, detí a rodičia, samozrejme bez rúšok. Alebo tam chlapi hrali stolný tenis a fotbal. Niekto to medzi návštevami aj dezinfikoval? Dnes som tam videl ísť chlapov, sami si odomkli, schovali bicykle a za chvíľu sa už v telocvični svietilo a bolo počuť loptu. To je za súčasného stavu možné? To isté keď bol lockdown. Ľudia tam chodili, mali kľúče a školáci boli doma. Mesto hradí náklady, elektrinu, vodu, kúrenie a podporuje porušovanie protipandemických opatrení.
Ďakujem.

18. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Školský úrad a oddelenie školstva
Kedy? 1 týždeň

Ing. Milan Dohnanský
19. november 2021

Jozef

S tebou musí byť zábava Ivan.
19. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného chovania, zdržanie sa osobných útokov na ostatných diskutujúcic. Príspevky porušujúce pravidlá budú vymazané.
Ďakujem.

Simona
Odkaz pre starostu
20. november 2021

Erik

Nechcem útočiť na pôvodcu tohoto podnetu, ale je to do slova a do písmena "skvost" a okrem toho, je to len môj názor teda nič v zlom...
25. november 2021

Lukáš Richtárech

V odpovedi mesta je že do týždňa sa určí ďalší postup. Týždeň prešiel a...? Od 25. 11. od polnoci platí lockdown. Na celom Slovensku ale na ZŠ na C I. nie? Deti mali tréning v telocvični, ešte neskončili a už tam boli dospelí a hrali futbal. Boli v priamom kontakte, priestory nebolo treba dezinfikovať, na to platí výnimka ako na cestu do práce? A že vláda má na svedomí mŕtvych. Ja by som tam pripísal aj vedenie mesta, školy...
25. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na Váš komentár.

S pozdravom,

Simona
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet sme preverili.
V Základnej škole Centrum I, na uvedenom Elokovanom pracovisku ZUŠ, prebiehalo do 16. 11. iba vyučovanie hudobného odboru, t. j. individuálna prezenčná forma v súlade s usmerneniami MŠ VVaŠ SR. Od 29. 11. prešla výučba ZUŠ výlučne na dištančnú formu vzdelávania.
Čo sa týka športovej činnosti:
1. ATLETIKA: posledný atletický tréning bol v pondelok 15.11.2021. Od 16.11.2021 rozposlali tréneri rodičom detí SMS, v ktorej uviedli, že sa tréningy až do zlepšenia pandemickej situácie rušia.
2. FLORBAL: posledný tréning v pondelok 22.11.2021 a v utorok 23.11.2021 mali tréning florbalisti na základe nájomnej zmluvy. Zúčastnilo sa ho osem hráčov kompletne zaočkovaných, čo je v súlade s Covid opatreniami platnými pre šport.
3. STOLNÝ TENIS: posledný tréning mali v stredu 24.11.2021 na základe nájomnej zmluvy. Zúčastnili sa ho štyria kompletne zaočkovaní tenisti.
4. FUTBALISTI a CYKLISTI majú tréningy zrušené.
Škola venuje zvýšenú pozornosť dezinfekcii nielen športových priestorov, ale aj všetkých priestorov v škole.
Od štvrtku 25.11.2021 je telocvičňa z dôvodu lockdownu pre verejnosť zatvorená. Telefonicky boli o tejto skutočnosti informovaní všetci prenajímatelia. Zverejnený je aj oznam na vstupných dverách.
Nie sme si vedomí, žeby počas predchádzajúceho lockdownu bola telocvičňa využívaná. Nariadením mesta sa nájmy telocviční zrušili. Ako zriaďovateľ škôl sledujeme dodržiavanie všetkých nariadení a usmernení v školách a školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta a tie sa snažia vždy všetky nariadenia a usmernenia dodržiavať.
Ďakujeme Vám za porozumenie a dôveru. S úctou
Kto? Školský úrad Dubnica nad Váhom
Kedy? November 2021

Mgr. Mária Balážová, Školský úrad Dubnica nad Váhom
02. december 2021

Lukáš Richtárech

Dobrý deň.
Neviem či posledný, ale 24.11. bol na 100% v telocvični atletický tréning.
V pondelok 29.11. večer pred 19 tou išli odtiaľ dvaja dôchodcovia ktorí tam chodia pravidelne hrávať stolný tenis roky, majú vlastný kľúč.
Počas minulého lockdownu tam chodili min. 3 partie chlapov hrávať futbal, stolný tenis, do posilňovne, často aj cez víkend, majú vlastné kľúče od zadu, od kuchyne. To nie je môj problém že vám pani riaditeľka nedáva pravdivé informácie, ona dobre vie že je to pravda, dobre vie prečo nemá vzadu kameru hoci sú po celej škole. A ešte to aj kryjete.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania