Kollárova-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Michal Mazánik 12. marca 2022

Dobrý deň,

prosím o možnosť zvážiť mieru a vhodnosť osadenia zvislého dopravného značenia na Kollárovej ulici. Veľmi oceňujem reguláciu parkovania na vozovke - dopravnej situcáií to jednoznačne prospelo. Nežiadúcim vedľajším efektom je však vznik vizuálneho, rsp. značkového, smogu.

Navrhujem aspoň integrovať zvislé značenia z oboch fotografií na jeden stĺp, počet stĺpikov s dopravným značením sa tak zníži zo 4 na 2, čo v tomto úseku určite pomôže znížiť vizuálny smog, ako aj celkovo sprehľadniť dopravné značenie.

Vopred ďakujem za prehodnotenie.

Michal Mazánik

14. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Stavebný úrad, oddelenie investičnej výstavby, dopravy a ŽP
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
23. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľte nám informovať Vás, že predmetné dopravné značky boli osadzované postupne, preto sú na dvoch stĺpikoch. V prípade osadenia na jeden stĺpik by bolo potrebné osadenie ďalšej dodatkovej tabuľky a nahradenie pôvodného stĺpa novým - dlhším, na čo by museli byť vynaložené ďalšie finančné prostriedky. Uvedené dopravné značky sú od seba primerane vzdialené, kde význam týchto značiek môžu vodiči postupne registrovať, osadenie značenia na týchto miestach bolo schválené dopravným inšpektorátom. Pri ďalšom umiestňovaní viacerých značiek na rovnakom mieste budú osadzované na jeden stĺpik. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát dopravy
Kedy? Jar 2022

Bc. Miroslav Faltejsek, referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania