Kvášovec-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Katarína 27. marca 2022

Dobrý deň, bolo by možné opraviť rozbitú cestu od obalovačky ku chatkám? Cesta nie je v správe mesta, ale vzhľadom na obľúbenú lokalitu a široké využitie, by to určite veľa dubničanov ocenilo. Ďakujem.Katarína Gažová.

27. marec 2022

Juraj Prekop

skôr by boli lepšie také cesty ktoré sú mestské . Aj cesta do kolacina je Družstevná asfalt sa mohol použiť na mestské cesty. aj cestou na chobot je to strašné a tiež tam chodí veľa ľudí do prírody.
28. marec 2022

Peter Kovacik

Nechcem trepnut blbost, ale mam pocit, ze zakon nedovoluje mestu "investovat" do cudzieho.
29. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Stavebný úrad, oddelenie investičnej výstavby, dopravy a ŽP
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
30. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si Vás informovať, že predmetná komunikácia nie je vo vlastníctve mesta a nenachádza sa ani na mestských pozemkoch. Po súhlase vlastníka môže mesto výnimočne zrekonštruovať aj komunikáciu, ktorá nie je v jeho vlastníctve, musí však ísť o naliehavý verejný záujem. Rozumieme, že na rekreáciu by cesta mohla slúžiť, no v komunikácii už došlo k rozpadu obrusnej, podkladovej a aj ložnej vrstvy, v tomto prípade by išlo o celkovú výmenu komunikácie a muselo by sa riešiť aj odvodnenie, aby nedochádzalo k jej opätovnému narušeniu. Z hľadiska zaťaženia komunikácie a aj vlastníckych vzťahov by bolo pre mesto neefektívne a neopodstatnené komunikáciu opravovať. Ďakujeme Vám veľmi pekne za porozumenie. S úctou
Kto? Stavebný úrad Dubnica nad Váhom
Kedy? Jar 2022

Bc. Adam Minárech, stavebný úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania