Obrancov mieru-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Marek 25. decembra 2023

Minulý rok, ak sa nemýlim, bola zrekonštruovaná cesta okolo kruhového objazdu. Cesta bola už pred tým v katastrofálnom stave. Nechcem si ani predstaviť, čo to bolo pre sanitku napríklad. Čo ma ale ešte viac zarazilo bol rozsah opravy cesty. Pýtam sa, prečo na trase kruhový objazd - autobusová zastávka Rozptyl pri Kauflande sa opravila len malá časť tesne za kruhovým objazdom? Naozaj sa v tejto krajine nenájdu peniaze na to, aby keď sa to už opravuje, tak aby sa opravila o pár desiatok metrov väčšia časť? Na fotke vidieť, aké sú tam vyjazdené koľaje spolu s hrbolmi.
Nehlasujem tu, že vyššie spomenutá časť od kruhového objazdu až po autobusovú zastávku je v katastrofálnom stave. Stav ciest na Slovensku netreba komentovať-stačí sa pozrieť hneď za hranice do Česka ako sa cesty opravujú.

22. december 2023

Marek

V texte som sa pomýlil: namiesto nehlasujem malo byť napísané nahlasujem.

K tomu Česku: stačí ísť z Dubnice do Vsetína a pekne uvidíte kde je Slovensko a kde je normálna krajina - a to sa nemusíte pozerať ani na mapu, ani na mobil a ani na značenie - stačí sa pozrieť na cestu. Asi toľko
27. december 2023

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenská správa ciest
Investičná výstavba a správa ciest
ul. M.Rázusa 104/A
010 01 Žilina
27. december 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
28. december 2023

Marek

Slovenská správa ciest sa o tom dozvie len formou odkazu pre starostu alebo posúva tento podnet mesto Dubnica aj nejako interne?
29. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali zodpovednému subjektu. Podnet posúva administrátor Odkazu pre starostu, mesto kontaktuje zodpovedný subjekt iba ak naň nie je verejne dostupný kontakt.

S pozdravom

Simona
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania