Pod hájom-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Peter Hanžl 09. októbra 2019

Pod hájom 956 - rozjazdené... vhodné umiestniť odpadkový kôš - zabráni sa vandalskému rozjazďovaniu ...alebo spraviť vysoký obrubník... veď Vy najlepšie viete - čo s tým ...hm?

09. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Životné prostredie - ochrana prírody a správy mestskej zelene
Kedy? 4.štvrťrok

Ing. Milan Dohnanský, oddelenie všeobecnej vnútornej správy
17. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Hanžl, ďakujeme za Váš podnet i záujem. Z priloženej fotografie je možné predpokladať, že do zelenej plochy zasiahlo vozidlo, ktoré je na fotografii taktiež zachytené. Zabrániť a predchádzať predmetnému stavu by mohlo pomôcť, ak ste boli svedkom tejto udalosti, aby ste spolu s ŠPZ vozidla, ktoré ste na fotografii zachytili, informovali mestskú políciu, ktorá by konanie s pôvodcom vyriešila priamo na mieste. Nakoľko v tejto lokalite ide pešiu zónu so zákazom vjazdu pre motorové vozidlá, v tejto lokalite nie je nevyhnuté osádzať fyzické mantinely, nakoľko sa tu nepohybujú motorové vozidlá. V prípade, ako je tento, bol adekvátny zásah mestskej polície. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát životného prostredia
Kedy? Október 2019

Daniela Gašparová, referát životného prostredia
29. október 2019

Peter Hanžl

Jedno auto mestskej polície na celé mesto je dosť málo na to, aby tu prišli príslušníci v krátkom čase..akby som to možno nahlásil, dávali by práve niekde za traťou "papuče" za zlé parkovanie..a ak by prišli o 20 minút...no tak to auto tam URČITE na nich a pokutu čakať nebude - logicky ... všakže?!
27. marec 2023

Jozef

Bolo by možné vybudovať chodník pozdĺž parkoviska, pripadne ho prepojiť s ďalšími chodníkmi v okoli? Chodník v týchto miestach chyba a dochádza k ohrozeniu chodcov autami na zúženej vozovke. Ďakujem.
02. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, pán Jozef,
poprosíme vás o vytvorenie nového podnetu.

Ďakujeme,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania