Námestie baníkov-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Olli MH 04. novembra 2020

Tento týždeň bol posledný zvoz BIO odpadu z hnedých nádob. Jeseň ešte neskončila, a na stromoch v našich záhradách je ešte stále veľa lístia..Toto síce v priebehu niekoľkých dní opadne, ale zaujímalo by ma kam ho dať...Už vidím, ako sa zase budú tvoriť skládky na známych miestach z farebných vriec naplnených lístím a ako budeme nad tým hromžiť...
Nebolo by lepšie spraviť ešte jeden zvoz na konci mesiaca ? Je jasné, že to bude stáť nejaké peniaze navyše, ale odpratanie zbytočných skládok tiež nebude zadarmo.

10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto eviduje viac požiadaviek na zvýšenie počtu zberov bio odpadu z rodinných domov. Preto tento rok spoločnosť HATER Handlová spol. s r.o. po dohode s Mestom Handlová urobí ešte jeden zvoz BIO odpadu tento rok naviac. Termín posledného zvozu ešte nie je daný. O presnom termíne bude mesto informovať prostredníctvom svojich informačných kanálov (webové sídlo mesta Handlová, facebook mesta Handlová, miestny rozhlas, Handlovský hlas).
Kto? mesto Handlová

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
14. november 2020

Olli MH

Vážený tím oddelenia komunikácie a marketingu.
Som neskutočne rád, že bude ešte jeden zvoz BIO odpadu....

Ale neskutočne ma vytočila záverečná veta Vašej odpovede. Citujem:
"O presnom termíne bude mesto informovať prostredníctvom svojich informačných kanálov (webové sídlo mesta Handlová, facebook mesta Handlová, miestny rozhlas, Handlovský hlas)." Koniec citátu.
To bude zase odpoveď zverejnená všade možne inde, len tam kde je položená otázka - tam NIE ???
Načo Vám potom je táto stránka ????
V prvom rade by som (sme) si zaslúžil (i) ODPOVEĎ TU a nie ju zase pracne vyhľadávať na iných portáloch.

Žiadam zároveň správcu tohto webu o upozornenie kompetentných na moju reakciu lebo tak, ako sa im nechce napísať odpoveď sem, tak sa im ani toto nebude chcieť čítať. Lebo tu už raz neúplne odpovedali..... A veď prečo aj... facebook je pre nich zábavnejší - hlavne počas pracovnej doby .

Ďakujem.
18. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Odkaz pre starostu čítajú aj iní ľudia ako tí, ktorí zadávajú nejaký podnet.
"Extra zvoz" mimo vopred naplánovaného harmonogramu je niečo, čo určite budeme komunikovať viacerými spôsobmi. Preto sme to tak napísali, aby ste vedeli, že tú informáciu môžete zachytiť aj prostredníctvom ostatných komunikačných kanálov mesta.
V čase keď sme Vám odpovedali na Váš podnet, sme ešte nemali presný dátum zo strany HATER Handlová spol. s r.o., ktorý zvoz musí vykonať. Odpoveď od nich prišla v pondelok 16.11.

Takže zber BIO nádob (biologicky rozložitelného odpadu) sa bude vykonávať v meste 30.11.2020 (pondelok) a v satelitoch mesta 01.12.2020 (utorok) t.j. časť Horný koniec, Nová Lehota a časť Morovno.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania