Prievidzská-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Stevko 11. januára 2021

takto je daná " do pôvodného stavu" prístupová komunikácia k Prievidzskej 25 kladičmi optiky. Cesta je sic poškodená i v inom úseku, ale toto jej nepridalo. Smetiari a niektorí kurýri to zvládajú, osobné autá už ťažšie...

20. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet. Situáciu sme preverovali na oddelení výstavby MsÚ. V danom prípade, ešte neboli prebraté všetky práce po zhotoviteľovi. Teda ešte neprebehol posledný krok zmluvy medzi mestom a zhotoviteľom, a tým pádom mesto zatiaľ nemôže zasahovať do stavby. Referenti oddelenia výstavby kontaktovali zhotoviteľa stavby, ktorý potvrdil, že v jarných mesiacoch spoločne s mestom prejdú všetky práce a chyby - stavebné ryhy, ktoré boli spôsobené zhotoviteľom budú v prípade priaznivých klimatických podmienok opravené.
22. november 2021

Milan Králik

Prievidzská-Cesty a chodníky-iné

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať či by bolo možné opraviť cestu na rohu Prievidzskej 25, sú tam jamy ako sa kopali káble alebo potrubie a jedna veľká kde sa rozpadá asfalt.Nie vždy sa to dá obísť bez poškodenia auta.Ďakujem
16. marec 2022

Stevko

výtlky a poškodenia v iných úsekoch tejto prístupovej - samozrejme, ale toto je od "kladičov optiky", kde je už evidovaný tento podnet , tak prosíme napr teda Hater, aby to aspoň opäť zasypali zbytkami posypu, pretože už je to zas K.O:)) ( a taký pekný trojmetrový súvislý úsek to bol:))
22. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Referent z oddelenia dopravy, potvrdil, že oprava vami spomínanej časti komunikácie je už zaradená k aktuálnym opravám výtlkov v meste, ktoré práve prebiehajú.
Ďakujeme.

tím oddelenia marketingu a komunikácie, referent dopravy MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania