Výtlky na príjazdovej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
Libuša 01. augusta 2018

Chceli by sme sa opýtať, či sa plánuje ešte nejaká oprava príjazdovej cesty - z hlavnej cesty - Prievidzská? Je to provizórne zasypané niekym, no znova len krátkodobo, pokiaľ to dážď nezmyje. Je to najhoršia cesta k baráku v okolí a zbytočne sa ňou kazia autá.
Ďakujeme!

16. august 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
o stave tejto komunikácie je odd. výstavby MsÚ informované.
Opravy výtlkov v meste postupne prebiehajú (vlani ich mesto, resp. správca, opravilo 700). Ako sme už informovali, minulá zima a veľké teplotné výkyvy značne porušili povrchy miestnych komunikácií a i napriek tomu, že poslanecký zbor odobril navýšenie zdrojov na opravy výtlkov, nebudú zrejme dostačujúce. Pravdepodobne sa niektoré opravy týchto bodových porúch miestnych komunikácií presunú na budúci rok.

Zámerom mesta je realizovať súvislé opravy komunikácií. Od vlani mesto investovalo do opráv ciest a chodníkov 1,7 mil. €, tento rok sa realizujú opravy za takmer 700 tis. € v rôznych lokalitách mesta. Spomeňme aktuálne prebiehajúcu opravu Ul. Švermova, po blížiacich sa regionálnych oslavách sa bude realizovať dlho očakávaná oprava križovatky pri nákupnom centre v meste - kruhová križovatka pri kostole.

Ďakujeme za pochopenie, trpezlivosť a opatrnú jazdu.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania