Jána Vallu-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Helena 18. októbra 2022

Dobrý deň,chceli by sme poprosiť,či by bolo možné z autobusového prístrešku odstrániť dve dosky na sedenie, ktorú v dobrom úmysle dal pán S,pán J. zariadil ihrisko pre tam bývajúcich,deti tam zial nebehaju..snaha motivovať deti aby sa i pozor na čistotu sa minula úsiliu..zastávka sa stala posedením a robením neporiadku.My čo cestujeme stojíme lebo je tam špina a blato ,čo tam skáču.Verim ,že kamera to sleduje a zastavku nezdemoluju.

19. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet evidujeme. Ďakujeme za jeho zaslanie.
Kto? oddelenie marketingu a komunikácie
Kedy? 2022

tím oddelenia komunikácie a marketingu
25. október 2022

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia uvedený priestor kontroluje fyzickými kontrolami, ale aj kamerou Mestského kamerového systému a pokiaľ zistí osoby ktoré sa nevhodne správajú, znečisťujú okolie, upozornia ich. K poškodeniu majetku zatiaľ nedošlo. Odstránenie lavičiek zo zastávky by možno čiastočne problém vyriešilo, ale bol by to chýbajúci prvok pre starších občanov využívajúcich MHD.
Aktuálne je potrebné doriešiť systém, kto a akým spôsobom sa bude o tento problém starať. Oslovili sme aj pána Juríčeka, aby sa podnetu venoval. Budeme Vás následne informovať.
Kto? oddelenie marketingu a komunikácie
Kedy? 2022

tím oddelenia komunikácie a marketingu
04. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Helena,

podnet sme konzultovali s mestskou políciou, pánmi, ktorí ihrisko spustili do prevádzky, koordinátorkou aktivačných pracovníkov a inými zodpovednými osobami.

Mestská polícia uvedený priestor kontroluje fyzickými kontrolami, ale aj kamerou Mestského kamerového systému a pokiaľ zistí osoby ktoré sa nevhodne správajú, znečisťujú okolie, upozornia ich. K poškodeniu majetku zatiaľ nedošlo.
Odstránenie lavičiek zo zastávky SAD by čiastočne problém vyriešilo, ale určite to nie je vhodné riešenie pre starších obyvateľov ktorí čakajú na autobus.

Okolie zástavky bolo upratané hneď na druhý deň po zadaní vášho podnetu na ďalší deň tam bol opäť neporiadok.

Preto mesto Handlová pristúpilo k rozhodnutiu, že uzavrelo dohodu s obyvateľkou tejto časti mesta, ktorá bude zodpovedná za údržbu zástavky a jej okolia a bude sa o ňu pravidelne starať.
V prípade, že nastane nejaký problém, máte možnosť nás kontaktovať alebo prostredníctvom odkazu pre starostu alebo telefonicky na MsÚ a my sa s dotyčnou osobou spojíme.
Kto? oddelenie marketingu a komunikácie
Kedy? 2022

tím oddelenia komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania