Partizánska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
ROMAN 08. augusta 2023

Častokrát chodíme s deťmi na ihrisko na Partizánskej a nedá sa prehliadnuť jedna vec. Parkovanie na trávniku v tejto lokalite na Partizánskej (pri Dada bare alebo ako sa to volá) sa už riešilo, ale niektorí zrejme nepochopili alebo si myslia, že môžu parkovať kde chcú. Žiadam MsP aby častejšie kontrolovali túto lokalitu a aj pri hliadkovani pokiaľ idú cez Partizánsku a vidia že sa parkuje na trávniku sami od seba riešili takéto veci. A nie čakať pokiaľ niekto zavolá.Často krát tadiaľ prechádzajú a NIČ! Alebo niekto môže a iný nie? Na okoli je vždy nejaké miesto voĺné. A keď nie hneď pri dome tak za Domom kultúry sa vždy nejaké nájde. Ale to by už niekto musel spraviť pár krokov navyše.

09. august 2023

Marian

Presne o tomto probléme som tu pred nedávnom pisal. A bola o tom v RTV natočená aj reportáž. Ale evidentne sa nič nezmenilo.
10. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Roman,
ďakujeme za zaslanie podnetu.
Mestská polícia priebežne dané miesto kontroluje a priestupky vodičov - státie na verejnej zeleni - rieši v zmysle zákona. Nie je však možné hliadkovať 24 hodín denne. Mestská polícia rieši tieto priestupky aj vlastnou činnosťou a nie len na podnet z odkazu pre starostu príp. na ohlásenie verejnosťou na MsP.
Kto? Mestská polícia Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie
10. august 2023

Odpoveď samosprávy

Prikladáme reportáž RTV Prievidza, ktorá bola natočená na základe podnetu pána Mariána vo februári 2023. https://www.youtube.com/watch?v=Pua4UEaeD7U

oddelenie marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania