Partizánska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
Ján 19. novembra 2023

Poprosím a žiadam MsP o častú kontrolu parkovania na Partizánskej ulici pri Dada-bare. Jedná sa o sústavné porušovanie pravidiel parkovania zo strany arogantných majiteľov vozidiel. Hlavne v týchto upršaných dňoch vyzerá trávnik a cesta ako okolie chlieva. My s manželkou si v okolí dokážeme vždy nájsť miesto na parkovanie.

20. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Daný podnet mesto eviduje aj z augusta tohto roku. V tom čase bola na základe podnetu pripravená aj reportáž RTV Prievidza. Pozrieť si ju môžete na tomto odkaze.

Váš podnet sme zaslali na mestskú políciu, pričom náčelník MsP zdôraznil, že sa danej lokalite budú venovať pár týždňov vo zvýšenej miere a riešiť aj toto parkovanie.
Kto? Mestská polícia Handlová
Kedy? 47. - 50. týždeň

oddelenie marketingu a komunikácie
20. november 2023

Marian

Na tomto mieste dochádza opakovane k porušovaniu zákona o premávke na pozemných komunikáciách, konkrétne ide o parkovanie na trávnatej ploche. Z ktorej sa hlavne s daždivom počasí stáva jedna veľká kaluž blata. Na môj podnet bola natočená aj spomínaná reportáž. Jednoducho niekomu robí obrovský problém zaparkovať auto na mieste na tom určené, lebo by musel urobiť pár krokov navyše.
Pri zistení že tam na trávnatej ploche stojí auto, odporúčam kontaktovať príslušníkov MsP a tí to vodičovi za patričný honorár vysvetlia, kde sa má parkovať a kde nie.
20. november 2023

ROMAN

Pan Ján. Zbytočné je tu písať. Ako som si všimol tento problém tu bol už riešený viackrát. Vždy s výsledkom VYRIEŠENÝ. Ale zrejme vyriešený k spokojnosti porušovateĺa. Cez leto sme chodili s deťmi na blízke ihrisko a auto zaparkované na trávniku nebolo problém vidieť. Nuž niekto môže iný nie.
06. december 2023

Ján

Zrejme ta zvýšená miera pozornosti danej lokality sú len prázdne slová. Nakoľko sa absolútne nič nezmenilo. Naopak, arogantný pán si jazdí cez celý trávnik krížom krážom. Ak by MsP trošku chcela nebol by problém túto vec dať na poriadok. Teraz keď je sneh pekne vidno aký je trávnik vyjazdený jedným a tým istým "podnikateľom". Všetci naokolo to vidia!!, len MsP sa tvári že sa nič nedeje.
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rovnako ako podnet zo dňa 6.12.2023, ktorý sa týka tej istej lokality a toho istého problému aj tento podnet riešila mestská polícia. Preto podnet označujeme ako uzavretý.
Kto? Mestská polícia Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania