Partizánska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
Ján 06. decembra 2023

Opätovne žiadam MsP o kontrolu na Partizánskej ulici pri Dada Bare... Istý pán si myslí, že si môže robiť čo chce. Krížom jazdí s autom cez celý trávnik. Choďte si láskavo pozrieť aké je to vybehané aj v smere od dvora. Aj slepí by pri obhliadke zistil o aké auto sa jedná. A parkovanie na trávniku zrejme veľmi nekontrolujete ako ste písali nakoľko tam už pár krát celú noc bolo auto zaparkované.

07. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Mestská polícia môže na vami uvedený podnet reagovať len v prípade, keď sa deje a bezprostredne v tom čase je kontaktovaná. V prípade, že mate vedomosť o akého vodiča a vozidlo sa jedná, môžete podnet nahlásiť na email: [email protected]
S odstupom času niekoľkých nie je možné spoľahlivo preukázať o koho sa jedná.

Čo sa týka státia na zeleni, tu platí viac menej to isté. Mestská polícia vie najlepšie reagovať na priestupok v čase keď sa deje. Počas služby musí hliadka MsP riešiť podnety a priestupky a kontrolovať stav v meste na celom území mesta. Nie je možné sledovať len jedno miesto. Preto odporúčame v takomto prípade kontaktovať MsP na tel. č.: 0905499384.
Ďakujeme
Kto? Mestská polícia Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie
07. december 2023

Ján

Vďaka za odpoveď. Viem že nemôžete sledovať len jedno miesto v meste. Ale napríklad z podnetu, ktorý som tu dal bolo evidentné kto parkoval na trávniku. EČV ste pred uverejnením príspevku zmazali, čo chápem ale rád by som vedel či ste aj uložili nejakú pokutu alebo napomenutie nakoľko to bolo evidentné o koho sa jedná. Vďaka za odpoveď. Verím že nejaká snáď bude.
28. december 2023

Odpoveď samosprávy

Príspevky, ktoré verejnosť zadáva na odkaz pre starostu prechádzajú schvaľovaním zo strany adminov portálu Odkaz pre starostu. V prípade, že ste uviedli ŠPZ jedná sa o osobný údaj a v rámci pravidiel GDPR nie je možné takýto zverejniť.
Mestská polícia daný podnet rieši, na mieste sa vykonáva denná kontrola.
Kto? Mestská polícia Handlová
Kedy? 2023-2024

oddelenie marketingu a komunikácie
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet ste riešili aj priamo s mestskou políciou, ktorá ho má zaevidovaný a v danom čase bolo vaše oznámenie mestskou políciou riešené.
Kto? Mestská polícia Handlová

oddelenie marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania