Kaufland

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
M&M 27. novembra 2017

Môžem sa opýtať, koľko rokov trvá začiatok stavby Kauflandu? Deje sa vôbec niečo? Nejaké informácie?

27. november 2017

Peter Macko

Pekný deň pán Dominik
Momentálne bude Prebiehať proces EIA Posudzovanie Vplyvu na Životné Prostredie a tak podobne ak neviete viac pozriete si reportáž RTV PD kde sa dozviete viac http://www.rtvprievidza.sk/home/handlova/4966-obchodne-centrum-pred-procesom-eia
28. november 2017

Iveta

Je pekne ze sa zaujimame o zivotne prostredie ale nie je to predaji pozemku a vyrube stromov trochu neskoro a prepacte dost zvladtne.na najvacsom sidlisku v meste nemame ani poriadny chodnik lebo cakame na nejake nakupne centrum.
30. november 2017

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
mesto pozemky aj so všetkými porastami, rastúcimi na nich, predalo spoločnosti Immobilien Management zo Žiliny za 300 tisíc Eur, ako prípad hodný osobitného zreteľa, t.j. predaj vo verejnom záujme. Verejným záujmom podľa zmluvy je napríklad vytvorenie pracovných miest, zabezpečenie chýbajúcich služieb či riešenie dopravnej situácie. Primátor mesta požiadal o stanovisko zástupcov spoločnosti Immobilien Management. Spoločnosť mesto Handlová 26.októbra informovala, že sa začala prvá etapa výstavby, spočívajúca v prieskumných a geologických prácach. (pozrite foto, práce už začali).
Druhou etapou bude takzvaná EIA – čiže posúdenie vplyvov na životné prostredie. Mesto investora v zmluve zaviazalo začať výstavbu do 24 mesiacov od vydania územného rozhodnutia, o ktorý môže investor požiadať až po ukončení procesu EIA. V tejto chvíli nie je presne určiť, ako dlho bude tento proces trvať.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
31. január 2018

Jozef Simonides

Hlavne že vyhnali predajňu s ovocím ktorá mohla fungovať dodnes!!!!!!Niekto si napchal vrecká za vyrúbané stromy a teraz sa tri roky nebude diať nič.!!!!!! Chodníky sú v dezolátnom stave od kedy sa postavilo sídlisko sa nedeje nič.!!!! Keby boli pred mestským úradom také tak sa chytro opravia.!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania