Roky neriešený problém

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Aďa 19. júla 2018

Tento problém sa ťahá celé roky...páni zo životného prostredia si boli obzrieť tieto stromy a len sa usmievali...stromy máme nad našim pozemkom celé roky,znášame neporiadok,gaštany a lístie ktoré nám už zničilo aj trávnik...Najhoršie je,že už stredná lipa je naklonená k nám na dvor a nechcem si ani predstaviť čo sa bude diať pri veľkej veternej smršti...stromy sa nachádzajú v areáli Dimitrovovej Materskej škôlke ,kde sa deti pod nimi aj veselo hrávajú. Chcem sa spýtať priamo vedenia mesta keďže pánom zo životného prostredia je tento problém ľahostajný celé roky, kedy už bude konečne zabezpečený orez stromov, prípadne výrub stromov ohrozujúci ľudské životy? Budeme čakať kým sa nestane tragédia?

02. august 2018

Aďa

Nedošlo k pozitívnej náprave ako celé roky...klasika... aspoň bude mať TV príspevky v televíznych novinách...aj to je riešenie...
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš podnet. Je nám ľúto, že Vám nikto neodpovedal na portáli odkaz pre starostu. Podnetom sa však mesto zaoberalo.
Máme však potvrdenú informáciu z oddelenia výstavby, ÚP, dopravy a ochrany ŽP, že konáre boli opílené na všetkých troch stromoch a stredná lipa sa spíli ešte tento rok 2019.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
Mestský úrad Handlová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania