Mostná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Peter Jaško 23. januára 2019

Dobrý deň :) chcem by som upozorniť celkom zaujímavý úsek cesty v HANDLOVEJ :) (ktorý sa asi neopraví nikdy - jedine keď vyhrám športku :))Nachádza sa na Mostnej ulici časť rodinne domy... nachádza sa tam dosť dobre utopená šachta, ktorá je už dlhší čas ... najhoršie na celej situácii sú aj parkovacie auta, ktoré tam zavadzajú nie len pri prechode autom ale aj pri prechode dosť dožitých aut ako sú záchranné zložky! Takže prosím o vyjadrenie k danej situácii a hlavne riešeniu!
- červena čiara znázorňuje parkovacie auta
- čierna šípka utopenú šachtu

24. január 2019

Obcan tohto mesta

Tak to som zvedava na vyjadrenie p.Pauliniovej ohladne tejto cesty,kolko ma este zivotnost ...lebo x krat som tu davala fotky nasej panelovej cesty,kde su prepadnute sachty,panely rozbite a o autach ani nevravim....
24. január 2019

Peter Jaško

Je mi jedno kto čo napíše vyjadri sa :) ale toto sa musí riešiť! Ľudia s panelákov si musia uvedomiť že aj k nám môžu prísť hasiči keďže kúrime tuhým palivom... sme jediná ulica v Ha bez plynovej prípojky! :)
24. január 2019

Obcan tohto mesta

Co s tym ma spolocne utopena sachta?A ak vam tam parkuju auta obcanov z cinziakov rieste to to by vadilo aj mne,ale je to verejna cesta tak s tym asi nic nespravite....
24. január 2019

Peter Jaško

Asi to že je tam komplikovaný prejazd... Mestka polícia stym nič nerobí... šli ste niekedy tadiaľ? Viete kde to vlastne je ? :)
24. január 2019

Obcan tohto mesta

Viem dobre,kde to je.....parkovanie si musite riesit so sofermi co tam stavaju...alebo tam vybavit na dopravnom zakazovu znacku inak to neporiesite
24. január 2019

Peter Jaško

:) chcel by som vidieť ako by ste reagovali keby Vám niekto povie “neparkujte tu prosím” toto je dlhé diskusie ukončujem to :) pekný deň!
24. január 2019

Obcan tohto mesta

Je to verejna cesta....
07. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
08. február 2019

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
uvedená cestná vpusť je zaradená do plánu opráv, ktoré sa budú realizovať v priebehu roka 2019, v závislosti od klimatických podmienok a rozpočtových možností mesta.
Oprava tejto miestnej komunikácie nie je zaradená do plánu opráv na tento rok. V prípade potreby sa budú realizovať lokálne opravy.
Ďakujeme
S pozdravom


Kto? Odd. výstavby MsÚ a HATER-HANDLOVÁ spol. s r.o.
Kedy? 1. polrok 2019

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie a marketingu MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania