Okružná-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený

Prosím vás, dokedy budú tieto chodníky v takomto stave? Diera, jama, blato, šutre. Neda sa ani kočíkom ísť a ako tak pešo. Je to v hroznom stave. Alebo mame rodicia chodiť po ceste?

20. február 2019

M&M

:(
22. február 2019

Judit Gavlíková

Dobrý deň. Takto dopadne betónový chodník posýpaný v zime soľou. Evidentne nie je rozkopaný.Toto sa už nedá opraviť dobetónovaním. Soľ pôsobí dlhodobo. Mám s tým osobnú skúsenosť . Pomôže len celý betón odstrániť a urobiť nový chodník. Dosť nákladná investícia.Len potom žiadny posyp soľou, len čistý štrk, alebo piesok.
25. február 2019

M&M

P. Judit. Máte pravdu. Nevieme kúzliť, chodník niečo stojí. Je lacnejšie ho nechať tak, a nech rodičia chodia po ceste s malými deťmi. Kamióny tu nejazdia, pri autobusoch a autách sme v bezpečí a nič nehrozí. Ja som si myslel že mesto co predalo pozemky na kaufland, má nejaké drobáky na opravu chodníku na veľkom sídlisku. Ale, asi sú na sporiacom účte :D
25. február 2019

Judit Gavlíková

Dobrý deň pán Dominik . Nekomentovala som v zmysle, že ten chodník netreba opravť. Reagovala som na začiatok komentu : Okružná-chodník-ROZKOPANÝ lebo je taký z dôvodu posypu a nie rozkopaný. Napísala som aj čo pomôže, aj ako uchrániť nový chodník, aby nedopadol tak, ako tento stávajúci. A že je to finančne dosť náročné, to je tiež fakt, nie len nejaké drobáky. Nevyznám sa v účtoch mesta, neviem ani, na akých účtoch financie sú. Treba prísť vo štvrtok na zasadnutie a tam sa opýtať kompetentných.
25. február 2019

M&M

P. Judit nebolo to myslene voči Vám v zlom alebo arogantne. Na zasadnutie chodia ľudia, ktorí sú kompetentní to riešiť, môj názor. Verím že to bude raz riešená téma, veď máme top námestie, Bratislava také nemá, binárne hodiny, buduje sa v Handlovej aj plaváreň, a kopec iného. Zatiaľ sa uspokojíme okrajom cesty. Neobvinujem mesto, obviňujem tých ktorí ten chodník zničili a nevadí to
26. február 2019

Judit Gavlíková

V poriadku p.Dominik.
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš podnet. Je nám ľúto, že sme Vám neodpovedali skôr. Chodníky bol celý vyasfaltovaný od škôlky smerom nahor.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
Mestský úrad Handlová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania