Pribinova-nevhodne umietnený kôš

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení

Sústave preplnené a zapáchajúce smetné nádoby balkánskej zmrzliny a herne. Odpad neustále z nádob vypadáva a je počas vetra po celej ulici. Nádoby sú umiestnené vždy iba na chodníku a vhodne by bolo ich majiteľa konečne informovať aby si ich umiestnit mimo chodníka alebo navrhnúť iné riešenie. Ďakujem

12. apríl 2024

Erika

Uplne suhlasim ,clovek ked chce ist na zmrzku musi si dat slalom okolo ad 1 košov , alebo odpadkov !! Nonsens!! A uz nehovorim o tom , ze tie odpadky nikto neseparuje !! Bolo by viac nez vhodne to dat naporiadok a oslovit uzivatelov smetnych nadob !!
13. apríl 2024

Maros Sz.

Jediny dovod preco to tam je, ze ten obchodny priestor z pribinovej strany nie je obsadeny. Keby tam bol najomnik tak by mal urcite problem s tym, ze vo vyklade ma smetne kose.
15. apríl 2024

Milan

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Naopak, smetné nádoby iba viac pretekajú 😕
16. apríl 2024

Milan

Ďalší deň a absolútne bez zmeny!!!!
16. apríl 2024

Maros Sz.

Kedze je to pamiatkova zona, podnet na pamiatkovy urad v trnave by mohol tiez pomoct
17. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za podnet.
Pracovníci Mestského úradu z odboru životného prostredia v stredu 17. apríla osobne navštívili majiteľa zmrzlinárne a prevádzkovateľku herne.
Herňa má pridelenú 120 l nádobu, ktorá je poškodená a požiada o jej výmenu.
Prevádzkovateľ zmrzliny bol vyzvaný na doriešenie dostatočného objemu nádob a zabezpečenia triedeného zberu obalov. Osobne príde na Mestský úrad doriešiť objemy nádob a následne budú ostatné nádoby odtiaľ odvezené.
Obidvaja zároveň dostali usmernenie, čo sa smie a nesmie dávať do nádob na zmesový komunálny odpad a potrebu zabezpečenia triedeného zberu obalov na vlastné náklady.
Referentky z odboru ŽP a OE zabezpečia splnenie povinností majiteľov prevádzok.

Odbor životného prostredia
24. apríl 2024

Milan

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prešiel ďalší týždeň a vôbec nič sa nezmenilo. Naďalej sú smetné nádoby umiestnené na chodníku, naďalej sú prepĺňané a zapáchajúce. Veľmi by ma zaujímalo akým spôsobom bude problem vyriešený a z akého dôvodu ma majiteľ výnimku a nemá smetné nádoby umiestnené na svojom pozemku ale na chodníku!!
24. apríl 2024

Milan

Toto nemôžete musieť vážne!! Okamžite ten problém vyrieste!!!!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.