Parkovanie na úkor prístupnosti a bezpeč. chodcov - Kpt.Nálepku

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Neriešený
meno
Vodič 09. decembra 2015

Dobrý deň, bolo by prosím Vás možné udeliť zákaz na zvýraznený úsek na Kpt. Nálepku?
Vodič odbáčajúci z hlavnej ul (Vinohradskej) na Kpt. Nálepku sa neraz musí vyhýbať oprotiidúcemu autu v poslednej chvíli, aby neprišlo ku kolízii. Protiidúci vodič nemá kam "uhnúť", nakoľko mu bránia odparkované autá. Preto vodič idúci napr. z ulice Vinohradskej musí uhýbať na chodník. Kde neraz môže ohroziť chodcov. Tí po druhej strane ísť nemôžu (najma s kočíkom), nakoľko tam po chodníku skrz odparkované autá neprejdú. Do takýchto situácií som sa už dostala neraz. No najhorší sú šoféri vačších áut (dodávok a pod.)...Ako napr. modrá dodávka jednej zateplovacej firmy, kt. vodič jeho arogantnou jazdou ohrozuje ostatných (ale ten je teraz samozrejme nepodstatný)

11. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Postúpili sme ho na posúdenie referátu dopravy na oddelení hospodárskej činnosti ako aj na rokovanie Komisie územného plánovania, regionálneho rozvoja, dopravy a životného prostredia.

Budeme Vás informovať.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy
12. január 2016

Tom Blaškovič

stavaju tam auta aj na druhej strane, kde je aj znacka zakazova a mestsky policajti pravidelne chodia okolo a nic. mozu pokutovat obe strany v tomto pripade, lebo tie auta nenechavaju 1.5 metra priechodneho, tak isto casto aj pri berry stoja auta, ze clovek neprejde sam, nie este s kocikom.
07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktualizujeme riešenie podnetu:
Mesto Hlohovec plánuje v blízkej dobe situáciu vyriešiť osadením nového dopravného značenia a po odsúhlasení príslušnými orgánmi bude nové značenie osadené.



Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania