Augustové otázky z portálu Hlohovecko.sk

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Občan 19. januára 2016

V auguste 2015 boli z portálu Hlohovecko.sk odoslané otázky občanov mesta Hlohovec pánovi primátorovi Kollárovi. Portál doteraz nezverejnil odpovede pána primátora. Zaslal primátor mesta jeho odpovede portálu? Ak nie, prečo tak doteraz neurobil a kedy tak mieni urobiť?

20. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
za nedodanie odpovedí na augustové otázky som sa čitateľom portálu hlohovecko.sk už ospravedlnil, z časových dôvodov som ich nestihol poslať v rozumnom termíne a posielať ich dnes po takmer polroku už asi vzhľadom na neaktuálnosť a posun v jednotlivých oblastiach nemá zmysel.

Myslím si však, že možnosti a rozsah mojej komunikácie s občanmi je taký rozsiahly, ako doteraz v Hlohovci nebol. Okrem toho, že pravidelne komunikujeme s lokálnymi, regionálnymi aj celoštátnymi médiami mali občania možnosť položiť otázky do rozhovoru pre Hlohovskú televíziu, za posledné 3 – 4 mesiace som sa stretol s občanmi na viac ako desiatich diskusiách, ale hlavne existuje viacero jednoduchých oficiálnych kanálov, prostredníctvom ktorých komunikujem s občanmi: každú stredu od 15:00 do 17:00 sa stretávam s občanmi na úrade, pokojne môžete prísť, prípadne si zarezervovať termín na sekretariáte na tel. 7368101.
Okrem toho odpovedám na desiatky emailov či správ a otázok zaslaných prostredníctvom sociálnych sietí mesačne (niekedy je ich toľko, že odpoveď nepríde do 24 hodín, tam poprosím o pochopenie) – mám pritom jediné obmedzenie – rád sa bavím s konkrétnym človekom, preto neodpovedám na anonymné podnety. V prípade listov ani niet komu, keďže chýba adresa, v prípade e-mailov a anonymných internetových diskusií z princípu.

Pokiaľ ide o snahu riešiť konkrétne podnety, odporúčam nahlasovať ich na konkrétne adresy, kde sa nimi budú zaoberať – poruchy na sieťach na konkrétne čísla poruchových služieb (kontakty sú na internetovej stránke mesta Hlohovec, aj v každom čísle Života v Hlohovci, ktorého vydávanie od januára prebralo mesto a ktorý ide odteraz každý mesiac zadarmo do každej domácnosti v Hlohovci), ostatné podnety najlepšie cez Odkaz pre starostu, alebo priamo na Mestskom úrade na príslušných pracoviskách.

Ďakujem za pochopenie a želám zdravý, pokojný a úspešný rok.

Miroslav Kollár, primátor mesta Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania