Hurbanova-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Holíč

Vyriešený
meno
Cyprián 16. novembra 2020

Vážená porota! Na tomto stĺpe pre mnoho rokmi bola lampa ale teraz tu už nieje. Ona tam už nebola ani pri výmene verejného osvetlenia, teda pred, tak sa pýtam nemá mesto na jednu lampu? Ved nemusí byt ledka za 500 euro alebo koľko, stačí aj nejaká sodíková lampa, určite nejaká ostala naviac v zásobe a možno i ledka náhradná ked sa v Holíči pred nedávnom fakticky vymieňali. Tá lampa je tam potrebná ako soľ ked idem zadným vchodom na cintorín alebo k chrámu a podobne tak si nevidím ani nos pred očami. A na ten Kandeláber postačí i žiarovka ked nie lampa ale hlavne tam už niečo dajte prosím. Zámok je osvietený ako Las Vegas a cintorín tmavý ako v hrobe. Pohybuje sa tam aj dosť ľudí a niekedy ich zle vidieť na aute ked práve idú od zatáčky, od zadného vchodu takže hraje veľkú bezpečnosť v tom.

30. november 2020

Cyprián

Podnet neriešený!!! Na tomto stĺpe pre mnoho rokmi bola lampa ale teraz tu už nieje. Ona tam už nebola ani pri výmene verejného osvetlenia, teda pred, tak sa pýtam nemá mesto na jednu lampu? Ved nemusí byt ledka za 500 euro alebo koľko, stačí aj nejaká sodíková lampa, určite nejaká ostala naviac v zásobe a možno i ledka náhradná ked sa v Holíči pred nedávnom fakticky vymieňali. Tá lampa je tam potrebná ako soľ ked idem zadným vchodom na cintorín alebo k chrámu a podobne tak si nevidím ani nos pred očami. A na ten Kandeláber postačí i žiarovka ked nie lampa ale hlavne tam už niečo dajte. Zámok je osvietený ako Las Vegas a cintorín tmavý ako v hrobe. Pohybuje sa tam aj dosť ľudí a niekedy ich zle vidieť na aute ked práve idú od zatáčky, od zadného vchodu takže hraje veľkú bezpečnosť v tom!
01. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vážený pán Cyprián.
S podnetom sa zaoberáme. Nejde iba o svetlo, treba doviesť aj elektrický kábel.
Podnet je skutočne opodstatnený a je v riešení .
S pozdravom

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia, Mesto Holíč
03. december 2020

Cyprián

Dobrý deň.
Nebolo to myslené v zlom ale uvádzal som všeobecne ako podnet neriešený, lebo neviem dopodrobna ako presne až táto stránka funguje a myslel som si že automaticky táto stránka to prehodila do neriešených podnetov ked tu nebolo dlho žiadne stanovisko k situácii, čím stránka samotná to mohla presunúť do neriešených.
Ten kábel, to si tiež uvedomujem že to nieje len tak a aj rozhodnúť o tom či vôbec lampa tam bude ked počas Covidu peniaze inde treba.
S pozdravom.
12. január 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujem Vám za Váš posledný komentár, sami ste si odpovedali. Takto k problému aj pristupujeme. O realizácii svetla bude rozhodnuté po jeho finančnom vyčíslení najskôr v januári 2021.

Ing. Alena Machová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia, Mesto Holíč
18. január 2021

Cyprián

Dakujem za odpoved.
09. jún 2021

Cyprián

Stav Vyriešený. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania