Kátovská-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Holíč

Vyriešený

Dobrý deň. Dlhé mesiace bez užívania odstavené... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.

22. november 2020

Ivan Donoval

Pán Hrnčirík, vy asi nemáte nič iné na práci len chodiť po Holíči a nahlasovať každú hlúposť. Neviem čo vám na temto Mercedese vadí, je to pekný veterán, ktroý čaká na renováciu a jeho hodnota je vyššia než si dokážete predstaviť. Teraz bude mať majiteľ len problémy a ani by som sa nečudoval, keby sa naštval za to, že mu nahlasujete jeho veterána.
22. november 2020

Michal. H

Dobrý večer. P.dovonal pokiaľ je nejaký zásadný problém môžme sa stretnúť a osobne sa o tom pobaviť ( tuná nie je nejaká zoznamka)... Pokiaľ viem je táto možnosť jasne uvedená v aplikácií... Čiže pokiaľ sa vám to nepáči treba zaslať jasné stanovisko k Administrátori danej aplikácií nech túto možnosť zruší a je to vybavené...Neviem o tom že by som vám ja osobne vaše príspevky respektíve podnety nejako komentoval a útočil na vašu osobu... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.
22. november 2020

Michal. H

A ešte aby som nezabudol... Samozrejme pokiaľ je taký veterán veľkej hodnoty mal by parkovať v osobnej garáži aby sa ku nič nestalo... A bol v typ top stave... Čiže ako hovorím pokiaľ táto možnosť v aplikácií čiže je na to určená tým pádom má spĺňať jej účel... Pokiaľ táto voľba bude zrušená nemám dôvod sa daným problémom zaoberať... Ale ako hovorím môžme sa porozprávať osobne keďže toto nie je žiada zoznamka ale v prvom rade sa má vždy riešiť daný problém...
22. november 2020

Michal. H

Ani jeden podnet vám nezazievam...keďže je daná možnosť v aplikácií... Pokiaľ viem nebola apka k dispozícii... Každý nadával že sa nič nerieši... Je apka k dispozícii každý zasa nadáva inak... Ale ako hovorím to je na osobnú debatu a nie tuná... MESTO a daných príslušníkov to absolútne nezaujíma...
23. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Oznam bol preverený, majiteľ uviedol, že vozidlo je do konca roka dočasne odhlásené z evidencie vozidiel, nakoľko nevie niekoľko mesiacov zohnať súčiastku potrebnú na opravu tohto "veterána". Vozidlo je na ulici iba dočasne, nakoľko má vo dvore v garáži druhé vozidlo. Po oprave vozidla umiestni "veterána" naspäť do garáže.
Pán Hrnčirík, prosím Vás nezavádzajte administrátora a občanov mylnými informáciami, že vozidlo je na mieste dlhé mesiace, pretože vozidlo bolo na ulici pred domom do jari 2020, kedy bol majiteľ upozornený mestskou políciou a vozidlo si umiestnil do garáže, kde bolo až do novembra 2020. Na ulici stojí momentálne necelé 2 týždne. Zároveň Vás poprosím, aby ste sa nestavali do pozície administrátora, v zmysle: "overenie stavu, podnet bol vyriešený". Na to je tu administrátor stránky a nie Vy.

S pozdravom

Mgr. Branislav Mlynka, náčelník MsP Holíč
23. november 2020

Michal. H

Dobrý deň. V poriadku. Jasné chápem vás. Samozrejme nemôžem presne vedieť koľko tam stojí. Vychádzal som od informácií ktoré mi poskytli ľudia z okolia... Samozrejme beriem na vedomie... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.
25. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Podnet bol vybavený tak, ako som uviedol v predchádzajúcej odpovedi.

S pozdravom

Mgr. Branislav Mlynka, náčelník MsP Holíč
01. december 2020

Michal. H

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
01. december 2020

Michal. H

Dobrý deň. Takže situácia sa opäť opakuje... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.
01. december 2020

Ivan Donoval

Pán Hrnčirík, dúfam, že v budúcich voľbách budete kandidovať na post primátora mesta, rád by som vám dal svoj hlas, vy ste totiž jediný človek, ktorý sa skutočne snaží riešiť problémy v meste.
01. december 2020

Michal. H

Dobrý deň. P. Donoval vidím že sa stále držíte len tohto podnetu... A teda mi je jasné ako aj myslíte vašu odpoveď... A že ste sa mi nevijadril na predchádzajúce správy...Je ľahké sa skrývať za falošné profili (nick plus fotka). A teda písal som vám jasne... Pokiaľ chcete debatovať tak je to na osobný pokec... Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.
04. december 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného vedenia diskusie a držanie sa vecnej povahy podnetu. Príspevky porušujúce pravidlá, prípadne obsahujúce osobné útoky na pracovníkov/čky samosprávy či ostatných diskutujúcich, budú vymazané.

Ďakujem.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. december 2020

Michal. H

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania