Pod lesom-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

V riešení
meno
Anonym 14. júna 2022

Pri otvaraní cyklo chodníka bolo spomenuté,že užívatelia tejto cesty, mám na mysli mechanizáciu pre zvoz dreva sa budú podieľať na obnove,opak je pravdou,demolujú tento chodník.Nevidel som nikde žeby sa podieľali na oprave aj toto je príklad,asi šesť dní je takto vytrhnutý asfalt v dôsledku týchto mechanizmov.

14. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet som poslal na prešetrenie.

Pekný deň!

PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
16. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet, ku ktorému uvádzame, že mestská polícia už dňa 08. 06. 2022 počas výkonu hliadkovej služby zistila poškodenie predmetnej komunikácie, ktorá je súbežne aj cyklistickým chodníkom. Následne bolo vykonávané objasňovanie priestupku, kde bol zistený priestupca, ktorý bol riešený v zmysle platných právnych predpisov. Taktiež bola daná na VPS Kežmarok žiadosť o opravu komunikácie, ktorá bude realizovaná v najbližšom období.

Zároveň Vás chceme požiadať, aby ste v prípade zistenia protiprávneho konania v prvom rade obratom kontaktovali mestskú políciu na bezplatnom telefónnom čísle 159, aby mohli byť aj z našej strany obratom prijaté príslušné opatrenia v zmysle platných právnych predpisov

Mgr. Štefan Šipula
Náčelník Mestskej polície Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.