Severná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

V riešení
meno
Vladimír Polomčák 12. novembra 2023

Na nespevnenom parkovisku sa tvoria veľké mláky, blato a nerovnosti. Nedá sa nastúpiť ani vystúpiť z vozidla. Prosím o opravu cesty k parkovisku a parkoviska. Ďakujem

15. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, posielame ho na riešenie!
Pekný deň!

ThDr. PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
Kancelária primátora
11. január 2024

Odpoveď samosprávy

Priestor vedľa bytového domu Severná č. bol pôvodne využívaný časť ako detské ihrisko a časť zeleň k ihrisku. Po likvidácii ihriska a pieskoviska bol tento priestor v rámci jeho ďalšieho využitia upravený presypaním štrkodrvou pre účely parkovania z dôvodu nedostatku parkovacích miest v danej lokalite. V prípade potreby pri vzniku výmoľov je priestor je pravidelne dosypávaný a upravovaný. Danú požiadavku sme posunuli na VPS mesta Kežmarok. Priestor upravíme cestou VPS mesta Kežmarok v čo najkratšom možnom termíne, s prihliadnutím na vhodné poveternostné podmienky.

Ing. Ladislav Tomaškovič
Mestský úrad Kežmarok
15. marec 2024

Vladimír Polomčák

Priestor upravíme cestou VPS mesta Kežmarok v čo najkratšom možnom termíne, s prihliadnutím na vhodné poveternostné podmienky. Už prešli dva mesiace od vášho komentára a boli aj vhodné poveternostné podmienky a zatiaľ sa nič neudialo.... Áno viem na čo bol využívaný tento priestor. Od môjho príspevku ktorý som uverejnil 12 novembra to vyzerá teraz už katastrofálne a niektoré vozidla už ničia zeleň na okraji chodnika pred bytovým domom č2, lebo nechcu parkovať na tomto priestore.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.