Hojdaci most

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 27. augusta 2012

Cez hojdací most pri Hájovni prechádzajú motocyklisti, je nutné dať tam zábranu , aby motorkou neprešli, kým ho úplne nezdevastujú.A opraviť drevené dosky , ktoré sa motocyklami poposúvali.

07. september 2012

Odpoveď samosprávy

Poposúvanú drevenú výplň na visutej lávke na rieke Poprad v lokalite Pri hájovni opravíme. Zákazovú značku pre motocykle opäť umiestníme avšak umiestnenie zábran by znemožnilo využívanie mosta cyklistom aj prechodu peších s detským kočíkom. Dodržiavanie zákazu bude monitorovať i mestská polícia a verím že aj ľudia, ktorí lávku využívajú a nie je im ľahostajné, rovnako tak ako aj Vám, jej poškodzovanie a motorkárov na lávke ohlásia mestskej polícii.

Ing. Ladislav Faix, prednosta
17. september 2012

Hojdaci most

Drevená výplň je opravená .Ďakujeme
24. september 2012

Odkaz pre starostu

Z mestského úradu dodávajú: "Drevená pochôdzna časť hojdacieho mosta bola opravená , do konca septembra zrealizujeme ešte penetračný náter. Z označenia mosta je zrejmé, že je určený pre peších a taktiež aké bezpečnostné opatrenia sú povinní užívatelia dodržiavať. Dodržiavanie týchto podmienok kontroluje mestská polícia." a my tento podnet presúvame medzi vyriešené. Ak s tým nesúhlasíte a myslíte si, že podnet nie je dostatočne vyriešený, dajte v diskusii vedieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.