Parkovné počas sviatkov a vydávanie PPD

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. januára 2016

Dobrý deň,
dňa 6.1.2015 bolo, aj napriek tomu že bol sviatok, spoplatnené parkovanie na parkovisku so závorovým systémom "Ulica Jakuba Kraya" (predpokladám, že aj na ostatných). Podľa VZN 18/2015, čl. 3 má byť v takéto dni parkovanie bezplatné. Kompetentní si to určite dokážu overiť podľa čísla lístka (obrázok) resp. z reportu závorového systému. Týmto nežiadam vrátenie neoprávnene vybratého parkovného vo výške 0,50 eur, ale o upozorňujem na nedodržiavanie spomínaného VZN prevádzkovateľom (TS KK sa mi nepodarilo kontaktovať - ich stránka s kontaktmi je momentálne nefunkčná).

Ako je riešené vydávanie príjmových dokladov pri úhrade parkovného? Po úhrade mi automat len sprístupnil výjazd z parkoviska na základe lístka, ktorý som dostal pri vstupe (neobsahuje sumu a iné náležitosti PPD).

11. január 2016

Anonymný užívateľ

Ts KK stym nemaju nic mal si kontaktovat Mestku policiu oni to spravuju
11. január 2016

Anonymný užívateľ

Pardon, ospravedlňujem sa za chybu - TS KK s tým už nemá nič (VZN 2/2015 bolo zrušené). To ale myslím nie je podstatné koho som mal/nemal kontaktovať. Dúfam, že občania a turisti nebudú musieť každý sviatok (nebodaj sobotu alebo nedeľu) kontaktovať MsP, že dnes ma byť bezplatné parkovanie. Očakávam, že to by malo fungovať automatizovane.
14. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o poruchovosti vieme a pracujeme na jej odstránení. V blízkej dobe bude závorový systém napojený na optiku, ktorý by mal problém vyriešiť. Za nepríjemnosti sa ospravedlňujeme. V prípade, že sa takýto stav bude opakovať, kontaktujte mestskú políciu na tel. č. 159.

Príjmové doklady vydáva automat po úhrade požadovanej sumy za parkovanie. Vytlačený lístok môžete nájsť v otvore parkovacieho automatu, zrejme ste ho prehliadli.
Potvrdenie o úhrade parkovného obsahuje všetky náležitosti PPD. Pripájam vzor.

S úctou

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
14. január 2016

Tina Petrasová

Myslím si že by mesto malo zvážiť bezplatné parkovanie v mesiaci december , tak ako to funguje v Poprade.Ak chceme aby turizmus fungoval /aj nákupný / hlavne pred vianocami, obyvatelia Kežmarku by si to zaslúžili aj napr. Za platenie daní z nehnuteľnosti. Maličkosti robia svet krajším

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania