Zimný štadión

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
K 24. júla 2018

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa do takého vysokého rozpočtu za uvedenie zimného štadiónu do prevádzkyschopného stavu nezmestila okrem iných aj položka na natretie betónovej plochy.
Pár rokov dozadu sa samotná suma za "rekonštrukciu" pohybovala v oveľa nižších číslach, rozpočet bol podľa mňa až neprimerane navýšený oproti tomu naplánovanému.
Kto je zodpovedný za schválenie a následné navyšovanie rozpočtu? To ozaj nikomu neprekáža niekoľkonásobné prekročenie naplánovanej a sľubovanej sumy?
Ďakujem za odpoveď.

07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslaný podnet. Posúvame ho na prehodnotenie príslušnému oddeleniu. V krátkej dobe sa ozveme s vyjadrením.
Tešíme sa na ďalšiu komunikáciu s vami. S úctou,

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér mesta Kežmarok
07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Rozpočtový náklad prestavby zimného štadióna na multifunkčnú nízkoenergetickú halu je v zmysle projektu vypracovaného tímom zodpovedných projektantov v sume 7 465 281 Eur. Vzhľadom na uvedený finančný objem bola realizácia stavby rozdelená na viacero etáp. Presun realizácie prác medzi jednotlivými etapami preto nemožno považovať za zvyšovanie rozpočtu (pozn. ZŠ: ide o presun prác z etapy do etapy). V súčasnosti sú rôzne trendy úpravy betónovej plochy , ktoré aplikoval aj projektant v rámci projektu, náter dnes nie je nevyhnutné realizovať.

Ing. Eva Kelbelová, MsÚ Kežmarok


Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania