Weilburská - problém s kamienkami na detskom ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Denisa Mravova 05. júna 2019

Dobrý deň, pán primátor. Je pekné, že sa urobilo detské ihrisko na Weilburskej ulici, ale problém je v tom, že tie kamienky sú hrozné... Vidno tie látky pod nimi, kamienky sú všade, deti sa s nimi ohadzujú a pubertiaci s nimi ničia ihrisko. Každý je na to naštvaný... Je lepšie, keby tam boli gumy a kamienky preč. Zvážte to, lebo je tam hrozný bordel. Ďakujem.

06. jún 2019

Martina Jurdíková

Dobry den,ano tie kamienky su velky problem.Ako uz bolo spomenute vyssie tak ja chcem vyzdvihnut este hluk ktory robia v nocnych hodinach ked sa po nich kraca a mladez pri hojdani do nich kope a lietaju vsade a mna budia az sa trham zo spanku a musim zatvarat okna.Ide leto a ja chcem spat pri otvorenom okne,no neviem ako to bude dalej.Snad sa poriesi tato situacia lebo celkovy vysledok nerobia dobre.
06. jún 2019

Jutka Javoreková

Dobrý deň pán primátor, opäť sa na vás obraciame s prosbou o pomoc čo sa týka detského ihriska na Weilburskej ulici.
Minule tam moja dcérka skoro prišla o zuby je to tam už naozaj dosť nebezpečné pre malé detičky prosím vás nedá sa s tým niečo urobiť ?
A nebolo by zle ihrisko oplotiť alebo aspoň kamery dať lebo ho po nociach ničia pubertiaci skaču po hojdačkach,piju alkohol,fajčia a potom špaky su všade po zemi
06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
Kamienkový povrch je bezproblémový pokiaľ sa užívatelia správajú ako majú. Vzhľadom ale na situáciu, ktorá tam vzniká, mesto Kežmarok pripravuje úpravu povrchu. Po schválení potrebných finančných prostriedkov v mestskom zastupiteľstve pristúpime k obstaraniu a následnej realizácii výmeny dopadovej plochy detského ihriska za gumenú dopadovú plochu.

Ing. Eva Kelbelová, MsÚ Kežmarok


Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér mesta Kežmarok
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Kamienkový povrch bol odstránený a nahradený gumenými dopadovými rohožami.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania