Bratislavská cesta-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

V riešení
meno
Božena Atkáryová 26. marca 2024

Dobrý deň prajem. Opätovne poukazujem na neporiadok a čierne skládky pri Bratislavskej ceste - garáže pri benzínke Shell. Okolie je zanedbané, zarastené, čo priťahuje rôznych asociálov, narkomanov. Často ich tu stretávame a bojíme sa chodiť do vlastných garáží! Mesto permanentne zabúda na túto lokalitu, pritom je to užšie centrum mesta! Bolo by žiadúce vyčistiť a sprístupniť aj cestu od posledného radu garáží smerom na VII. sídlisko, tak ako to bolo roky predtým. Tým by sa zabránilo aj zdržiavaniu sa neprispôsobivých osôb v uvedenej lokalite. Myslím si, že.aj my, majitelia týchto garáží máme právo na udržiavané, čisté a bezpečné prostredie,
platíme dane za garáže, ktoré žiaľ nie sú skolaudované, nakoľko nebola zabezpečená možnosť ich pripojenia na elektrickú energiu. Za riešenie ďalujem.

28. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet sme postúpili na príslušný odbor Mestského úradu Komárno na ďalšie vybavenie.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
25. apríl 2024

Božena Atkáryová

Dobrý deň prajem, kedy bude riešený neporiadok a čierne skládky pri garážach? Znena nastala v tom, že dokumenty pri garáži niekto spálil, smeti zobrazené na priložených fotografiách zarástli burinou. Pri poslednej garáži pribudla čierna skládka - stavebný odpad (obkladačky - foto prikladám, v modrých vreciach polystyrén, sieťky - foto neviem priložiť vzhľadom na veľkosť súboru). Tiež by ma zaujímalo, aký je.postup pri výmene a likvidácii starého bilboardu, nskoľko pri poslednej garáži sa jeden takýto pokrčený starý nachádza!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania