Chýbajúce kontajnery na smeti a PET flaše na Ul. Kom. Kacza

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Lukáš 14. marca 2016

Chcel by som poukázať na chýbajúce kontajnery na Kom. Kacza ulici pri potravinách . Medzičasom tam pribudol 1 nový kontajner na PET flaše ale zrazu zmizli všetky (PET flaše, sklo,papier) a odvtedy sa hromadia smeti (PET flaše, rozbité sklenené flaše,papier) v parku, kde sa nemôžu deti hrať aby si neublížili. V okoli niet žiadneho iného parku ani ihriska. Najbližší kontajner na PET flaše je na ul. Gen. Klapku, ktorý je vždy preplnený.Ľudia, ktorý chcú separovať odpad, kvôli tomu musia prejsť xy kilometrov. Týmto žiadam o vrátenie kontajnerov na pôvodné miesto v mene všetkých ľudí z okolia. Ďakujem.

15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Kontajnery v danej lokalite boli vyložené v rozpore so Všeobecne záväzným nariadením Mesta Komárno o nakladaní s komunálnym odpadom. V rodinnej zástavbe je zavedený tzv. vrecový systém zberu vytriedených zložiek komunálneho odpadu, čím je plne pokrytá možnosť separácie odpadu. Harmonogram odvozu nájdete v Komárňanských listoch ako aj na webovej stránke mesta Komárno.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ v Komárne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania