Rozbitý chodník na ulici Komáromi Kacza

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Silvia Kučerová 11. augusta 2016

Chodník na ulici Komáromi Kacza je rozbitý po celej dĺžke, s kočíkom sa tadiaľ ide veľmi ťažko, malé deti zakopávajú a padajú na hrboch. Obrubník na mnohých miestach padá na cestu.

12. august 2016

Odpoveď samosprávy

ďakujeme za podnet. Köszönjük a bejelentést.

Mestský úrad Komárno, Komáromi Városi Hivatal
26. september 2016

Odpoveď samosprávy

práce boli objednané (obj. č. 161032)

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
27. október 2016

Silvia Kučerová

Dobrý deň. Ďakujem Vám, že ste sa venovali riešeniu môjho podnetu a zadali objednávku na čiastočnú opravu chodníka na ulici Komáromi Kacza. Chodník bol opravený vyrezaním niekoľkých najhorších úsekov a opätovným zaliatím asi v dĺžke cca 3 metre. Zvyšok chodníka, ktorého fotografie som odosielala, ostal bez opravy. Chodník na ulici Komáromi Kacza je v rozbitom stave v omnoho väčšej dĺžke a je dosť frekventovane využívaný nielen obyvateľmi bývajúcimi v rodinných domoch, ale aj rodičmi a deťmi, ktorí na tejto ulici navštevujú 2 škôlky. Rada by som sa informovala, či samospráva zvažuje aj pokračovanie opravy tohto chodníka, keďže z jej celkovej dĺžky bolo opravené len malé percento. Ďakujem Vám pekne.
28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet vyriešený opravou tej časti chodníka ktorá bola v podnete označená. Postupne budú opravované aj ďalšie úseky predmetného chodníka.


MsÚ Komárno, Komármi Városi Hivatal
19. júl 2017

Silvia Kučerová

Dobrý deň, ďakujem Vám, že ste venovali chvíľu čas riešeniu môjho podnetu. Naposledy ste uvádzali, že chodník budete postupne opravovať. Od vtedy sa na ňom žiadne práce nevykonali. V septembri by mala začať rekonštrukcia celej cesty Komáromi Kacza, avšak podľa plánov sa oprava chodníka nechystá. V iných častiach mesta je spolu s cestou opravovaný aj chodník, dokonca niekde na obidvoch stranách, kým na ulici K. Kacza je chodník len na 1 strane. Opätovne pripomínam, že chodník je dosť často používaný aj z toho dôvodu, že na ulici sa nachádzajú 2 škôlky a často je používaný aj mamičkami s kočíkmi, ktoré majú na niektorých úsekoch dosť náročnú úlohu prejsť. Vedeli by ste ma prosím informovať, akým spôsobom sa chystá samospráva riešiť uvedené opravy, prípadne kedy plánuje nejakú rekonštrukciu uvedeného chodníka? Ďakujem pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania