Temető utcai felőli bejárat az Eötvös iskolához

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený

Zaslal: Erzsébet, 10. novembra 2016

Megoldást kéne találni a Temető utca felőli Eötvös iskola bejáratához. A Eötvös utcai főbejáratnál rendőrök figyelnek reggel a rendre, fel van festve az útra, hogy vigyázz gyerekek, ill bejáratig festve hol kell közlekedni a gyalogosnak.Temető utca felől 2 zebra is van, amit nagyon kevesen használnak, akik jönnek át az úton átlósan leszelve az utat, és nemcsak a gyerekek, hanem az őket "jóra nevelő" szülők is. Nem egy erős autófékelés ill, dudálás van reggel. Nem kéne megvárni a bajt. Vagy korlátot kéne mindkét oldalra tenni, hogy észrevegyék 2 zebra is van értük. A nagy parkolóból kihajtó autót is korlátozza, mert az út közepén sorakoznak, hogy átmenjenek.Reggelente fel8tól meg lehet nézni mi történik.

14. november 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Köszönjük a bejelentést.


MsÚ Komárno - Komáromi Városi Hivatal
13. december 2016

Odpoveď samosprávy

Na komunikáciách v okolí ZŠ na Eötvösovej ulici sú umiestnené potrebné dopravné značenia. Povinnosťou každého účastníka cestnej premávky je dodržiavanie pravidiel cestnej premávky a rešpektovanie umiestnených dopravných značení.

Mestský úrad Komárno, Komáromi Városi Hivatal
13. december 2016

Odpoveď samosprávy

Az Eötvös utcai iskola környékén megfelelőek az útjelzések és táblák. A közlekedők kötelessége azok betartása.

Mestský úrad Komárno, Komáromi Városi Hivatal
13. december 2016

Erzsébet

Az lehet,hogy kotesseguk lenne,de attol meg a gyerekek az utkozepen mennek át a szulokkel.de ha hosszabb lenne a meglevo korlát, akkor nem lenne ra modjuk.

Diskusia

Diskusia k podnetu bola uzatvorená.

Podnet bol archivovaný a diskusia k podnetu uzatvorená. Pokiaľ problém pretrváva, prípade sa rovnaký problém vyskytuje opakovane, prosíme Vás o jeho aktualizáciu, alebo opätovné nahlásenie.

Aktualizovať podnet »
Máte nové informácie o podnete?
Pošlite nám jeho aktualizáciu.
Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.