Kurská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

Vyriešený
meno
Miroslav 27. augusta 2021

Dobry den,
Toto kosove miesto (medzi Kurska 29 a 31) by si ziadalo vycistit od obrastenej buriny a krikov, prip. taktiez namontovat novy zamok (povodny bol z nejakeho dovodu odstraneny), aby sa do tohto priestoru nedostali ini obcania a nerobili tam neporiadok (co je dost casty jav - odpad povytahovany z kosov na zem).
Dakujem.

30. august 2021

Miroslav

Stav zo dna 29.august
16. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za neskoršiu reakciu. Kontajnerovisko od buriny a pod. sa bude čistiť v rámci čistenie a komunikácií na uliciach Kurska, Kalinovska. Neporiadok medzi kontajnermi kontrolujeme a hlásime Kosit-u na dočistenie.
Ďakujem za pochopenie a pekný deň
Jozef Andrejčák
26. apríl 2022

Miroslav

Kurská-Verejný poriadok-iné

Dobry den,
prosim o urychlene riesenie problemu v kontajnerovisku medzi bytovymi domami Kurska 29 a Kurska 31 nainstalovanim zamykacieho systemu.
Nakolko tu zamok chyba, kose su pristupne aj inym obcanom, ktori chodia rabovat kose (vytahovanim odpadu na zem), vyhadzuju tu vlastny odpad rozneho druhu (samozrejme velke mnozstvo a na zem!) a ostavaju tu po nich exkrementy(!). Po zemi je blato, vytahany odpad, ludske exkrementy, toto nie je normalne a je to maximalne nechutne! Clovek aby si obuval specialnnu obuv, ak chce ist vyniest smeti (ak sa teda odvazi vobec vstupit do tohto neporiadku).
Dakujem.
19. júl 2022

Miroslav

Takto to bolo vcera, tj. 18.7.2022.
Dost ze navozia obrovske kopy bordelu a nechaju ich rovno pred vchodom, este robia skodu aj Lidlu, od ktoreho ukradnu vozik, aby previezli ten neporiadok.
Prosim, rieste to.
20. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom,

Laura Sajdáková
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, vieme o tom. Kontaktovali sme Kosit, kontajnerovisko bude upratané. Opätovne musíme riešiť uzamykanie kontajneriviska, ktoré je pravidelne poškodzované.
V danej veci komunikujeme aj s Mestskou políciou.
Pekný deň
Jozef Andrejčák
28. júl 2023

Erik Stiborek

Oplotenie predmetného stojiska bolo medzičasom premaľované a náletová zeleň z jeho okolia odstránená.
30. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Oplotenie predmetného stojiska bolo medzičasom premaľované a náletová zeleň z jeho okolia odstránená. Mestská časť v rámci svojej kompetencie pravidelne monitoruje čistotu a prostredie v okolí stojiska a v prípade problémov na daný stav reaguje v spolupráci so svojimi aktivačnými pracovníkmi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania