Michalovská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Kristián 08. júna 2022

Na vjazde / prístupovej ceste ku garážam bežne parkujú autá, ktoré nedodržujú vzájomný odstup. V prípade na foto bol rozostup medzi nimi len 2,55 m. Privolaná hliadka MsP nevie tento problém vyriešiť, nakoľko "nevie zistiť, ktorý vodič zaparkoval neskôr a nedodržal bočný odstup". MsP mi odporučila obrátiť sa na samosprávu, aby samospráva osadila značky so Zákazom zastavenia na oboch stranách prístupovej cesty, resp. rovno tam osadiť značku Zákaz vjazdu s dodatkovou tabuľou Okrem majiteľov garáží, alebo Okrem dopravnej obsluhy. V prípade osadenia dopravnej značky Zákaz vjazdu, treba potom osadiť rovnakú značku aj na opačný vjazd, aby neboli blokované výjazdy z garáží parkujúcimi autami. Ďakujem.

15. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

v prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za Váš podnet vo veci: problémového parkovania na Michalovskej ulici. na základe vecnej a miestnej príslušnosti tento Váš podnet postupujeme Referátu dopravy Magistrátu mesta Košice. A to z dôvodu že predmetný referát je v Košiciach zodpovedaný za priame riešenie dopravnej infraštruktúry.
Kto? Referát dopravy Magistrát mesta Košice

Mgr. Adam Beregszászi
Oddelenie Rozvoja
Mestská časť Košice-Západ
17. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát mesta Košice
20. september 2022

Kristián

Stále nie je vyriešený problém, ani zo strany Magistrátu mesta Košice. 4 roky žiadame o smiešne dve značky. Vie dať MMK stanovisko, v akom štádiu riešenia je tento problém? Ďakujem.
21. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so zdôraznením na urgentnosť podnetu.

S pozdravom,

Laura Sajdáková
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. november 2022

Kristián

Mesiac a 20 dní od opätovného dopytovania stále nie je problém s parkovaním na prístupovej ceste vyriešený. Dnes ráno opäť 3 autá blokovali výjazd, jednoznačne nedodržali odstup 3 metre pre prejazd vozidiel vychádzajúcich z garáží. Mestská polícia to nerieši. Prosím opätovne už po niekoľký krát o osadenie dopravnej značky zákaz zastavenia na oboch stranách príjazdovej cesty. Ďakujem.
11. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom,


Laura Sajdáková
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. december 2022

Kristián

Samospráva na Magistráte mesta Košice je neschopná. Problém stále nie je vyriešený, dokonca nie je ani žiadna spätná väzba na tento a na mnoho iných podnetov, ktoré smerujú na Magistrát mesta Košice.
04. január 2024

Kristián

Dopravné značky zákaz zastavenia nie sú na príjazdovej ceste ku garážam stále osadené. Vozidlá stále blokujú prejazd, a nie je dodržaná minimálna šírka 3,5 m podľa zákona. Zároveň vozidlá parkujú na zeleni, čím je zeleň poškodená. Preposlať aj na mesto Košice, aj na Správu Mestskej zelene Košice, aby dali trávnik do pôvodného stavu a osadili bariéry aby sa na tráve neparkovalo. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania