Priechody pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Uzavretý
meno
Tomas 29. mája 2017

V tesnej blízkosti sa nachádzajú 2 ZŠ a 1 MŠ, z toho dôvodu si myslím, že je viac než vhodné namaľovať na tieto 2 cesty (viď foto) priechody pre chodcov.

17. august 2017

Oliver Kovács

Dobrý deň,
posielame Vám odpoveď z dopravného dispečingu Mesta Košice:

,,Na základe podnetu o doplnenie priechodu pre chodcov na ulici Tri hôrky Vám oznamujeme, že danú požiadavku sme prerokovali na rokovaní dopravného dispečingu Mesta Košice. Na základe podnetu o doplnenie priechodu pre chodcov na ulici Tri Hôrky Vám oznamujeme, že danú požiadavku sme prerokovali na rokovaní dopravného dispečingu, konaného dňa 08.06.2017 za účasti zástupcov mesta Košice, Mestskej polície Košice a Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KDI KR PZ) v Košiciach. Mesto Košice a KDI KR PZ v Košiciach nesúhlasí s vyznačením priechodu pre chodcov, nakoľko priechody pre chodcov by sa nachádzali priamo v nebezpečnom priestore križovatky a takisto by neboli osvetlené verejným osvetlením. Podotýkame, že v blízkosti škôl a škôlok na ulici Bernolákova sa nachádzajú priechody pre chodcov."
01. október 2017

Tomas

V poriadku. "nakoľko priechody pre chodcov by sa nachádzali priamo v nebezpečnom priestore križovatky".

Tak ak tam nesmú byť priechody (ok argument beriem) tak potom bude super ak tam prestanú parkovať autá priamo v križovatke :)

Vďaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania