Bernolákova-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Jakub 18. júna 2019

Chodník na Bernolákovej ulici (pozdĺž materskej školy na Bernolákovej č.14 až po Tri hôrky) je už dlhé roky v dosť zlom stave...

(Inak hlásené to bolo už pred 2 rokmi - https://www.odkazprestarostu.sk/kosice/podnety/40531/zniceny-obrubnikchodnik-od-parkujucich-aut a googlemaps ukazuje, že stav bol zúfalý už v roku 2014 - https://goo.gl/maps/dcEpbiu4Vgo3CgwSA)

18. jún 2019

Lukáš

Tak stačilo pridať aktualizáciu podnetu spred 2 rokov a nevytvárať rovnaký ďalší.
19. jún 2019

Jakub

Schválne som reportoval problém na celej ulici, nie len ten jeden obrubník, pretože situácia sa za posledné 2 roky zhoršila a rozšírila.

(S aktualizáciou niekoľko rokov ignorovaných podnetov je problém v tom, že sa neobjevia medzi najnovšími podnetmi a teda ich nikto nevidí. Rovnako sa často stává, že aktualizovaný podnet všetci v komentároch ignorujú a nie je tak zrejmé, či sa vôbec k samospráve opätovne dostal...

Viď napr. https://www.odkazprestarostu.sk/kosice/podnety/64502/alejova-chodnik-vytlk https://www.odkazprestarostu.sk/kosice/podnety/40807/chybajuce-dosky-na-sedenie https://www.odkazprestarostu.sk/kosice/podnety/53233/chybajuci-smetny-kos-mhd-trebisovska)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania