Nefunkčný semafor Slanecká cesta

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Štefan Voronič 06. marca 2018

Žiadam o spojazdnenie semafóru, ktorý je priam žiadúci minimálne v čase špičky a to, že nejde nikoho netrápi už dosť dlho ... S narastajúcou dopravou je problém prejsť autom z vedľajšej cesty na hlavnú. O probléme peších, ktorý sa doslova boja vstúpiť na vozovku vedia už aj miestny policajti, pretože častejšie ich vidno regulovať dopravu, aby chodci mohli prejsť na druhú stranu cesty. Ak na danom úseku bol projetkovaný semafor, nevidím dôvod jeho dlhodobej nefunkčnosti. Ďakujem za vyriešenie problému.

10. marec 2018

Štefan Voronič

Nehoda na tejto križovatke... podľa môjho názoru nefunkčná svetelná signalizácia určite prispela k tejto nehode ...alebo sa mýlim ?
12. marec 2018

Tomáš

Určite sa nemýlite. Čím väčší je problém dostať sa z vedľajšej cesty na hlavnú, tým väčším "chrapúňom" (nie na každého to je myslené ako vulgarizmus) sa vodič musí stať. A čím viac chrapúňov sa stretne, tým viac narastá pravdepodobnosť nehody. Jednoduchá psychológia...
01. november 2022

Marek Čonka

A vyzerá to tak, že po rekonštrukcii Slaneckej bude svetelná signalizácia na tejto križovatke obnovená a snáď aj spustená.
03. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet preposielame samospráve.

S pozdravom,


Laura Sajdáková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.