Hlučnosť nákladných áut

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Monika Tomčíková 05. septembra 2018

Neznesiteľná hlučnosť nákladných áut pri prejazde. V lete nie je možné mať otvorené okná... Katastrofa... Dá sa s tým niečo spraviť? Ďakujem

06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň,

samospráva mestskej časti Košice - Krásna osadila tento týždeň zákaz vjazdu nákladných motorových vozidiel na ulice Keldišova, Golianova, Talinská, Za mostom, Goetheho, Nová, Pri sídlisku. Vjazd je možný iba na základe povolenej výnimky, ktorú vydáva Miestny úrad Mestskej časti Košice - Krásna. Zastaviť premávku a zakázať jazdu nákladných motorových vozidiel na štátnej ceste II/552 nie je možné z legislatívnych dôvodov.

Marek Kažimír, starosta
06. september 2018

Monika Tomčíková

Ďakujem za odpoveď. Nejedná sa mi o zákaz premavky na štátnej ceste, ale úpravu povrchu štátnej cesty a jej súvisiacich odbočiek (smer železničná stanica a odbočka na panelovú cestu poza kovošrot)... Myslim si že by to určite pomohlo... Nerovnosť povrchu vozovky spôsobuje neznesiteľnú hlučnosť nadstavieb nákladných áut.
08. september 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň, štátna cesta II/552 a panelová cesta okolo kovošrotu je vo vlastníctve a správe mesta Košice. Mesto Košice požiadame o úpravu povrchu.

Marek Kažimír, starosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania