Jelšová-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Robo 07. februára 2020

Cesta v katastrofálnom stave s množstvom výtlkov a prepadavajúcimi sa okrajmi. Nutná celková výmena asfaltu!

25. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Označená cesta je v správe Slovenskej správy ciest. Nie je to ulica Jelšová. Požiadam administrátora OpS, aby zmenil zodpovednosť na SSC.
Podnet som dostal do počítača včera, 24. februára 2020, o 17:14 h.

Viktor Mikluš, starosta MČ Košice Vyšné Opátske
25. február 2020

Matej

No, podľa mojich znalostí cesta určite nie je v správe SSC, nakoľko SSC spravuje iba cesty I. triedy a toto je cesta III. triedy. Podľa cestnej databázy je tento úsek spravovaný Magistrátom mesta Košice, aj keď sa mi to zdá divné, nakoľko cesty II. a III. triedy v KSK spravuje SCKSK. Poriadne si to znova prosím overte. Ďakujem.
26. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Uvedená cesta nepatrí pod Správu ciest KSK. Obrátili ste sa na nesprávnu inštitúciu.


S pozdravom
Ing. Bernadeta Dzubajová
26. február 2020

Robo

Podľa toho, čo som sa dnes dozvedel od pracovníkov SSC patrí táto cesta do správy Magistrátu mesta KE. Firma KOSIT zabezpečuje podľa zmluvy aj opravy ciest. Je to asi jediná hlavná cesta v KE, ktorá už niekoľko desaťročí nebola kompletne vymenená,ale len opravovaná. Úsek od tabule KE-okolie je už kompletne vymenený!
18. máj 2020

Robo

Dobrý deň, Mesto Košice má vypracovaný projekt rekonštrukcie predmetnej komunikácie. Túto komunikáciu sme zaradili do návrhu programového rozpočtu na rok 2020, ktorý podlieha schváleniu Mestským zastupiteľstvom mesta Košice. Vzhľadom na aktuálnu výšku finančných prostriedkov na položke súvislé opravy komunikácií v rozpočte mesta Košice na rok 2020 však nie je predpoklad, že predmetná stavba bude realizovaná v roku 2020. Rekonštrukciu komunikácie č. III/3410 Košická N. Vec – Zdoba zaradíme opätovne do návrhu programového rozpočtu na rok 2021. NA OPRAVU CESTY CAKAJU DOVTEDY, KYM SA TAM NIECO VAZNE NESTANE. LEBO ESTE AJ TANKODROM JE V LEPSOM STAVE. HLEVNE NECH IM OSTANE NA ODMENY!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania