Ul. 1. mája-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Zuzana 30. mája 2022

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, kedy budete kosiť trávniky okolo všetkých bytoviek. Tráva je vysok a bolo by dobré ju všade už pokosiť.
Ďakujem za odpoveď.
Zuzana

10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Mestský podnik kosí priebežne verejné plochy podľa toho ako mu počasie umožňuje. Pri vlhkom počasí je možné kosiť len ručne, čo spomaľuje práce. Toho roku boli verejné plochy dva krát vykosené. Minulý týždeň sa kosilo na cintoríne a znova začíname ďalšie kolo kosenia. Okrem toho sa kosí i okolo ciest a cyklotrás. V meste v priebehu roka kosíme plochy 6 až 7 krát podľa počasia, čo je jedna z najväčších frekvencií v porovnaní s krajskými, či okresnými mestami. Je možné, že pri dlhšom daždi niekde trávnik nemá parkovú úpravu ale pri mokrom variante nemôžeme nasadiť stroje a môže sa stať že niekde je tráva viac vyrastená.

Mestský úrad Krásno nad Kysucou
10. jún 2022

Zuzana

Dobrý deň,
okolo bytoviek hlavne na ulici 1.maja ešte tento rok kosené nebolo. Keď bolo pekne počasie týždeň-dva dozadu, tak ste nenosili nikde. Teraz sa vyhovárate na počasie. V KNM stihli za jeden deň pokosiť pol KNM v dolnej časti mesta.
Som zvedavá, kedy bude pokosené okolo tých bytoviek a verím že dôkladne.
Ďakujem
11. jún 2022

Zuzana

Dobrý deň,
To je prosim Vás toto čo za kosenie? To si už robíte srandu? To je ako vyhryzené. Šak sme mali návštevu a známy sa nás pýtali, či to kosili opilci alebo nejaký chorí ľudia, že toto ešte nevideli. To je hanba a výsmech! To nemyslíte vážne nechať to takto!
11. jún 2022

Zuzana

Pridávam ďalšie fotky.
11. jún 2022

Zuzana

Pridávam ďalšie fotky.
11. jún 2022

Zuzana

Všade je iba trochu pokosené...
12. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
17. júl 2023

Zuzana

Ul. 1. mája-trávnatá plocha-nepokosená

Dobrý deň pán primátor,
reagujem na Váš podnet, ktorý ste napísali na stránku mesta ohľadom nepokosených trávnikov a buriny. Žiadate od ľudí,aby si pri svojich domoch pokosili trávu. Chcem sa opýtať, kedy nám Vy dáte pokosiť trávu okolo bytoviek na ulici 1. Mája?? Predvčerom som išla do práce a sused kosil trávnik, lebo sa na to nemohol už pozerať. To sa Vám zdá správne?Je to práca mesta a Vaša zodpovednosť. Všade kde sa človek pozrie sú vysoké trávy. Aj je teplo a nikde nikoho nieje, že by kosili (z m.uradu). Toto Vám neprekáža? Pozrite sa do KNM, ako tam pravidelne kosia. A sú tam veľké plochy, parky a stále majú krásne pokosené. Chodievam cez KNM každý deň 2 krát.
Tak Vás žiadam, aby ste k tomu koseniu aj Vy pristupovali zodpovedne a viac na to dohliadali. Ďakujem Vám veľmi pekne.
17. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.