Čo to bude ? - nová stavba

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Vyriešený
meno
Anna 07. septembra 2017

Dobrý deň.
Chcela som sa opýtať ,čo sa ide stavať za malým umelým ihriskom na štadióne .
Poslednú dobu je tam veľký a intenzívny pohyb mestských zamestnancov a stavebných strojov.
Bolo povedané ,že požiarne ihrisko.
Je pekné rozvíjať športové aktivity v meste ,ale také práce a úpravy kvôli 20 členom a 2 súťažiam za rok! Treba sa sústrediť na sídliska ,detské ihriska, parkoviska ,poriadok ,zeleň atď.
Že to je iniciatíva riaditeľa podniku. Kto je ten riaditeľ, vy pán primátor?
Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Anna

08. september 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za radu čo treba v meste urobiť, myslím si že tým spomínaním veciam sa venujeme. Veď v tomto roku sme vybudovali časť parkovísk, sídliská sú upravené, vykosené a niektorí ľudia poukazujú, že ani pri rod. domoch nemajú tak upravené záhrady. Realizovali sme i novú zeleň pred kultúrnym domom a ďalšie aktivity, či už detské ihrisko u Blažky, oprava detského ihriska v Kalinove, doplnenie a oplotenie ihriska na sídlisku v Zákysučí. Myslím si že viete, že som primátor a nie som riaditeľ mestského podniku. Ak máte záujem všetko je zverejnené na webe a s trochou iniciatívy si viete pozrieť všetkých zamestnancov a inštitúcie. To, že časť dobrovoľných hasičov je i zamestnancami mestského podniku je myslím si prínosom pre mesto, lebo dobrovoľní hasiči vykonajú vo svojom voľnom čase nesmierne veľa práce, či už pri usporiadavaní kultúrnych, športových alebo cirkevných v kostole.V spomínanom priestore požiadali aby si mohli vybudovať malú štartovaciu plochu aby v prípade nepriaznivého počasia nemuseli zakľaknúť a behať v blate a kalužiach vody. V poslednom období sa hlási k hasičom veľa mladých ľudí a som rád že radšej trénujú a mladícku energiu míňajú na dobrý účel ako niektoré iné deti, ktoré rozhadzujú smetné koše a ničia to čo iní vybudovali. Dúfam že som uspokojivo odpovedal na vaše otázky.

Ing. Jozef Grapa
09. september 2017

Matej Šurin

Protestovať proťi nádejnym športovým aktivitám je choré!Anna ! DHZ Krásno nad Kysucou má cca 3x viac členov z toho je 20 aktívnych,úspešnych a nádejnych športovcov ! U mňa tento príspevok neospravedlňuje neznalosť skutočnosťi!Hanbi sa!
10. september 2017

Mario Simasek

DHZ Krásno Nad Kysucou má súčasnosti 4 súťažne družstva ktoré sú rozdelene do kategória A muži nad 18rokov 8 členov,kategória B dorast do 18rokov 8 členov,kategória C deti do 12rokov 8 členov+2dievčata,kategória D muži a ženy nad 40 rokov 8 členov.Celkový počet členov DHZ je 67 v roku 2017. Za rok 2017 sa od súťažilo spolu 43 súťaži v okrese Čadca.Ešte nám chyba jedno ženské družstvo.Pani Anna by sa mohla pridať k nám vytvoriť ešte jedno ženské družstvo a by aspoň vedela koľko nás je a aké skutočne ma aktivity DHZ Krásno v športe.Ďakujem za neznalosť športu v DHZ možno aj v ostatných športoch -(najskôr preveruj potom kritizuj)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.