Ul. Školská-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Vyriešený
meno
Matej Plánka 12. mája 2023

Po dnešnej konfrontácií s mestskou políciou v našom meste na Školskej ulici, kde podľa môjho názoru hliadka nasadila "papuču" na osobné motorové vozidlo v rozpore so zákonom o cestnej premávke. S tvrdením, že križovatka s ulicou Bohovičovou neruší zvislú dopravnú značku zákaz státia(b33)!? By som chcel nielen za seba, ako obyvateľa Školskej ulice apelovať na to či je značka b33 na našej ulici o.i. v letných mesiacoch vôbec potrebná a či by v tomto období mohla byť nahradená „nepísaným“ pravidlom vodičov, ktorým je slušnosť a ohľaduplnosť. Nakoľko v prevažnej miere ulicu Školskú využívajú len jej obyvatelia a obyvatelia ulice Bohovičovej.


S pozdravom Matej Plánka.

15. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Zdravím Ťa Maťo,
Tvoj podnet som v piatok konzultoval s mestskou políciou. Výjazd nebol sankcionovaný, nakoľko došlo k objasneniu situácie s vysvetlením možnosti parkovania na jednej strane vozovky, nie oboch, ako tomu bolo pred zavedením dopravného značenia. Ak sa občania zhodnú na parkovaní v jednom smere, mesto robí kroky, aby im vyšlo v ústrety. Ak sa dohodnete, že súčasný stav je pre Vás nevyhovujúci, pomôžeme Vám situáciu vyriešiť.
Pre bližšie informácie ma môžeš kedykoľvek kontaktovať.
Ďakujem pekne.

Vladimír Kormanec
Prednosta mestského úradu
01. jún 2023

Adriána Kavalková

A nebolo by jednoduchšie keby ste neboli všetci taky lenivý a zaparkovali si tie auta do dvora??? Keby sme parkovali tak všetci tak sa už nikde ani nepohneme. Koľkokrát tam doslova kluckujeme medzi autami!!! Parkovať v jednom smere je tiež riadny nezmysel, keď pôjde niekto na bicykli tak sa tam neobidu a hlavne nebezpečné pre deti. Tak zdvihnite zadky a otvorte si brány!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania