Ul. 1. mája-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Uzavretý
meno
Marianna 24. februára 2024

Dobrý deň, prosím, bolo by možno viac zveľadiť Detské centrum nachádzajúce sa v Kultúrnom dome? Konečne tu je niečo vytvorené i pre menšie detičky, nakoľko v tomto počasí je to úžasný priestor pre detské aktivity. Avšak určite by viaceré mamičky uvítali predovšetkým koberec na zničené penové podložky, väčší poriadok, poličky, regále na jednotlivé hračky. Ďakujem za odpoveď :)

04. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Naše detské centrum v KD je určite možné naďalej zveľaďovať, ale bez elementárnej podpory jeho užívateľov a ich zákonných zástupcov je to oveľa náročnejšie.

Stav, ktorý uvádzate, poznám a je mi ľúto, že neprimeraným zaobchádzaním s vybavením priestoru dochádza k týmto poškodeniam a podstatnému zníženiu životnosti nie starého vybavenia.

Starostlivosť o čistotu a hygienu priestoru je v kompetencii mesta, kto má zabezpečiť upratovanie hracích prvkov detského centra asi netreba špeciálne nikomu vysvetľovať.

Verím, že aj otvorením tejto témy sa prístup niektorých užívateľov k detskému centru zmení a budeme ho môcť do budúcna naďalej účelovo zveľaďovať pre radosť detí.

Odstránenie zásadných nedostatkov už bolo naplánované!

Vladimír Kormanec
Prednosta mestského úradu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania