Bezpečnostné prvky na ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Júlia 08. júna 2017

Nekryté pieskovisko, chýbajúce bezpečnostné tlmiace prvky na betón pod kĺzačkou, tiež ostré hrany múrov hneď vedľa kĺzačky (hodili by navrch dosky ktoré poslúžia ako lavička napr.pre mamičky). Ihrisko nás potešilo, ale žial nie je až tak bezpečné, ako by škôlkarom bolo treba. .Najmä počas vychádzky MŠ.

09. jún 2017

Odpoveď samosprávy

V miestnej časti Blažkov nebolo žiadne detské ihrisko dokonca aj napriek tomu že je tam materská škola. Nielen deti z materskej školy, ale aj ostatné detičky s rodičmi nemali kde ísť a preto sme upravili breh v dvore materskej školy aby sa tam dalo umiestniť detské ihrisko, ktoré je skoro totožne ako bolo detské ihrisko na námestí v Krásne. Iným pozemkom u Blažky mesto nedisponuje a toto bolo jediné riešenie ako spríjemniť vychádzky deťom materskej škôlky a zároveň poskytnúť možnosť mamičkám s malými deťmi z vašej mestskej časti mať možnosť ísť na detské ihrisko. Sme si vedomí, že na tomto ihrisku je čo zlepšovať a postupne sa budeme snažiť vylepšiť k spokojnosti rodičov i detí.

Ing. Jozef Grapa
09. jún 2017

Júlia

Dobrý deň.
Toho sme si vedomí. Má to tu cca len tri nenáročné muchy, po odstránení to bude top..Ide hlavne o bezpečnosť. .Mačiek je tu veľa a piesok ich láka. Menšie deti prudko padnú na zadoček zo šmýkľavky, čoho som bola neraz svedkom a dosť si ublížia.. Mňa konkrétne sa už tento problém netýka. Ja som svoje naučila brzdiť rukami. Sme radi, že na nás myslíte.. Viem,že máte toho na starosti veľa, ale dakedy stačí ku dokonalosti ozaj málo.. Ďakujeme
Prajem pekný deň..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.