Ul. Vlčovská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Tamara 05. júna 2020

Dobrý deň pán primátor, chceli by sme sa opýtať, kedy by bolo možné z Vašej strany opraviť cestu do Vlčova (Zákysučie).Cesta je tak zničená,rozkopaná,samé obrovské jamy, že je problém prejsť autom. Minule si môj svokor zničil podvozok, keď sa musel uhýbať autu,ktoré išlo zhora dole.Nieje možné tie diery nijako obísť a mnoho ľudí sa už sťažuje že si ničia svoje autá.Už sme počuli,že keď sa stavia vyhliadková veža a chodia tam teraz auta,tak ževraj máme počkať,kým sa to nespraví.Lenže to je dlho čakať tak dlho, chodíme denne po tej ceste aj 2-3 krát. Nemôžete od nás chcieť,aby sme si zničili svoje autá,kým postavíte vyhliadkovú vežu. Vždy tam budú chodiť nejaké auta,ktoré budú zvážať nejaký materiál. Prosíme Vás pekne, dajte nám spraviť tu cestu. Ďakujeme veľmi pekne obyvatelia Vlčova.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe vašej výzvy a telefonického dohovoru sme upozornili investora stavby STRABAG, ktorý mal túto lokalitu vysypať štrkovou drťou a dať do takého stavu aby cesta bola bezpečná a prejazdná.

Jaroslav Pagáč
17. jún 2020

Tamara

Dobrý deň prajem, a to bude len posypané alebo tam plánujete dať aj asfalt? Lebo neviem si predstaviť chodiť autami po takej štrkovej ceste nastálo. Ďakujem za odpoveď.
12. marec 2021

Katarina

Ul. Vlčovská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o opravu-aspoň čiastočne zasypanie veľkých jam na ceste do Uhlisk. Cesta hore kopcom je autom veľmi komplikovaná pretože sa už ani nedá vyhnúť týmto jamam, kt. vznikli pri kopani kanalizácie. Určite sa o svoje auto boji každý vodič. V momentálnej SITUÁCII (Covid 19) ma v tejto lokalite veľa z nás starych rodičov, za kt. sa dochadzame denne starať a táto cesta nám to nedovoľuje. Vopred ďakujem
08. júl 2021

Martina

Prosím o rýchle a promptné riešenie prístupovej cesty do osád Sýkorov a Macurov. Cesta je v žalostnom stave, už dlho sa o to nikto nezaujíma a o chvíľu tam bude problém prejsť aj terénnym autom. Autá s nižším podvozkom majú skoro uz teraz znemožnený prechod. Je pekné, že sa opravuje cesta na Uhliskach (ktorá ale opäť vydrží maximálne dve zimy a potom sa rozpadne), ale my, čo máme chaty postavené vyššie, máme iné plány s našimi peniazmi ako je oprava tlmičov na aute kvôli rozbúrenej ceste. Dlho som na tento problém nepoukazovala, avšak aby sa s cestou dlhé roky nič nerobilo a aby to mesto takto ignorovalo, je neúnosné a neprijateľné. Vplyv prírodných javov v danej oblasti na kvalitu cesty je príliš veľký na to, aby bol tento úsek ignorovaný vedením mesta.
08. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. december 2023

Jan

Robí sa veľky výtok na kanalizáciu pri dome 1271 na ceste
14. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.