Vrak nákladiaka dlhodobo zaberá miesto

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Martin Hebert 02. septembra 2014

Takže pozoroval som toto auto pár dní a stojí na tom istom mieste!

03. september 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. O riešení Vás budeme informovať.

MsÚ Levice
06. september 2014

Martin

... a čo robí naša Polícia? Nič. Len berie prachy za nič... Všimnite si, prosím, to biele i modrasté auto. Stojí na tráve!!! To nikomu nevadí?!?
10. september 2014

Braník Udvardy

Pán,Hebert Vaša investigativa je v tomto pripade úplne márna to auto patrí mne platím riadne cestnu daň nitrianskemu sam. kraju má platnú technicku kontrolu aj emisnu kontrolu aj zakonne poistenie od vraku ma na mile daleko a bude tam stáť kym naň nenájdem robotu. Ďakujem za pochopenie
11. september 2014

Martin Hebert

ako vám veriť máte dáky dôkaz že to auto je vaše?
11. september 2014

Branislav Udvardy

Kľudne verte či neverte ja nemám žiadny dôvod Vám dokazovať či auto je moje, alebo nie a myslím, že je to momentálne nepodstatne kto to auto vlastni vy máte problém stým že tam stojí.Oznamujem Vám že to auto má platné všetky kontroly,poplatky a dane vid.čelné sklo a stoji tam ako každé iné auto na sídlisku a bude tam stáť pokiaľ to bude vyžadovať situácia.Váš podnet mal byť namierený na MsÚ s otázkou prečo nie je viac parkovacích miest kedže aj toto auto platí cestnú daň z ktorej ma príjmy aj mesto.Význam slova VRAK !!! si skôr preštudujte ako slovo použijete.
Prajem Vám veľa úspechov v hľadaní opodstatnených podnetov. Dakujem Udvardy
12. september 2014

Tom

Pán Martin,
Vy asi nebývate na sídlisku, alebo nevlastnite auto. Na Vinohradoch je veľký problém nájsť miesto na parkovanie aj na trávniku, nie ešte na normálnom betónovom parkovisku. Skúste sa najskôr zamyslieť nad Vašimi podnetmi - sú smerované na zlú stranu. Mali by ste sa sťažovať na nedostatok parkovacích miest a nie na to kde autá stoja, nakoľko inú možnosť ani nemajú.
12. september 2014

Martin Hebert

ok ok takže tento podmet je neriešený chápem už bi to aj s timi autami stačilo!
16. september 2014

Martin Hebert

dajte tam nieriešené alebo rozhodnite !
Lebo tam pre vás prídem a ...
19. september 2014

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia vykonala šetrenie vo veci státia motorového vozidla Zn. Fiat ducato bielej farby, EČV : LV-992 CL, na Južnej ul., v Leviciach na parkovacom mieste. Vozidlo je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu a má pridelené evidenčné číslo vozidla. V súlade s ustanovením § 49, Zák. č. 223/2001 Z.z. v znení neskorších predpisov motorové vozidlo nespĺňa kvalifikáciu
starého motorového vozidla ( vraku ) a preto prevádzkovateľ vozidla neporušuje platnú legislatívu a nenapĺňa znaky protiprávneho konania tým, že prevádzkovateľ nepoužíva motorové vozidlo a stojí na parkovacom mieste na Južnej ul. v Leviciach. Ďalej bolo zistené, že prevádzkovateľ vozidla má splnenú povinnosť vyplývajúcu zo Zák. č. 725/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov, čiže má platnú pravidelnú emisnú a technickú kontrolu s motorovým vozidlom.


Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice
19. september 2014

Martin Hebert

wow dakujem ale nepochopil som to?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania