Tabaková-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení

Chcel by som sa prihovoriť asi za všetkých obyvateľov bývajúcich za nadjazdom ohľadom ubytovne Agrostav, ktorá je plná neprispôsobivých obyvateľov. Tí nemajú rešpekt pred ničím a nikým ani pred políciou, ktorá tam pravidelne chodí ako na klavír. To, že je okolie ubytovne mimoriadne znečistené a tvoria sa tam nelegálne skládky by nebolo ešte najhoršie. Okrem iného im nerobí problém v noci vybliakovať aj keď je už dávno nočný kľud. Neplnoleté deti posielajú do okolitých ulíc sondovať kde sa čo dá ukradnúť. Skúšajú bránky na domoch a kľučky na autách. V prípade, že ich niekto napomenie (lebo im nerobí problém robiť to aj za bieleho dňa aj keď sa na nich ľudia dívajú), tak sú drzí, vulgárni a oháňajú sa tým, že polícia im aj tak nič nemôže. Bola to tu celkom pokojná štvrť kým sa sem títo neprispôsobiví občania nenasťahovali. Preto by ma zaujímalo prečo by sme mali tento teror, ktorý sa každým dňom stupňuje mali znášať a prečo sa s tým nič nerobí.

06. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujem za Váš podnet.
Kto? Mestská polícia Levice; odd. služieb občanom a organizáciám MsÚ

MsÚ Levice
06. september 2021

Jana Kováčová

29. augusta 2021 vnikli na súkromný pozemok – do záhrady, dve maloleté rómske deti. Ich matka sa prizerala z chodníka, ako kradnú slivky. Do príchodu mestskej polície odišli. Neprispôsobivé osoby nám tiež poškodili plot pri čerešni.
19. jún 2022

andrea

Nám tiež veľakrát preskočili plot rodinného domu naši spoluobčania (aj napriek tomu, že sme boli doma?!) a hrabali sa v smetiaku. Smeti vyhádzali, zbadali nás a ani ich netrklo odísť… až keď sme sa tvárili, že voláme políciu tak utiekli. Bordel po nich samozrejme zostal, celý smetiak vyhádzaný, smeti rozfúkané po dvore. Je to čistá drzosť. Ja akceptujem každého občana, ale už je neuveriteľné čo všetko im dovoľujeme a ako im prispievame na život a toto je výsledok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.