Kalnická cesta-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Nespokojný nájomcovia 07. júna 2022

Otvorený list SSC a vedeniu mesta.

Dnes 3.6.2022 sme sa dočkali nemilého prekvapenia zo strany SSC. Bez upozornenia počas dňa uzatvorili areál bývalých tabakových závodov a rozkopali jediný, pre väčšinu levičanov známy vstup do areálu, čím väčšinu firiem sídliacich v areály odrezali od sveta.
Prosím o prednesenie sťažnosti (ASAP) manažmentu a vedeniu stavby. Žiadame týmto vyznačenie trasy cez Hronskú ulicu (bočný vstup medzi firmami Víno Levice a Pilous packaging) na náklady zhotoviteľa s reklamnými tabuľami spoločností a organizácií sídliacich v dotknutom areáli ako aj zverejnenie tejto trasy v reklamnom médiu ako je Levicko na vnútornej dvojstrane respektíve na titulke v trvaní celej uzávierky a rozkopávky alebo príslušnú kompenzáciu za ušlí zisk a náklady na prenájom priestorov.

08. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
08. jún 2022

Nespokojný nájomcovia

Dobrý deň,
rozkopávku síce cez víkend dokončili a sprístupnili vjazd, no prístup dodávateľa stavby je neospravedlniteľný. Očakával som viac zákazníkov, ktorý kvôli tomuto nenavštívili našu prevádzku, lebo ako aj ja a predpokladám že aj väčšina levičanov, nevedeli odkiaľ sa dostať do areálu. Samozrejme, že som sa nevedel dopátrať informácie dokedy bude trvať uzávierka, nakoľko už o štvrtej bolo poslabšie osadenstvo v okolí stavby a o piatej už nik.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania