Špinavé cesty

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Michal 19. augusta 2015

Na viacerých miestach v meste som si všimol neodprataný štrk a nečistoty snáď ešte zo zimných posypov, cez ktoré už v mnohých prípadoch a rastie tráva. Uvedené foto je z križovatky pred Tescom a z kruhového objazdu pred GAV, ale takisto je veľa nečistôt a štrku aj na nadjazde. Bolo by možné častejšie vysielať aktivačných pracovníkov, prípadne umývacie autá? Ďakujem.

20. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, križovatka pred Tescom , kruhový objazd pred gymnáziom ako aj nadjazd sú cestami I. triedy a údržbu na nich vykonáva Slovenská správa ciest. Uvedené nečistoty na týchto komunikáciách sú bežnou nečistotu, naplaveninou či nánosom, ktorý sa na komunikáciu dostane jej používaním osobnými ako aj nákladnými motorovými vozidlami .
Mesto Levice vyzve Slovensku správu ciest, aby zabezpečilo vyčistenie uvedených komunikácií.

Mária Kúdelová, ref. pre čistotu miestnych komunikácií
21. august 2015

Michal

Súhlasím s tým, že pri bežnom užívaní ciest sa na ne dostanú nečistoty, tieto sú však dlhodobo neriešené a zrejme ich zmýva akurát tak dážď. Prosím Vás aby ste viac tlačili na SSC, aby si robili svoju prácu.
21. august 2015

*pt*

tak tyzden dva dozadu bol cely nadjazd az po mliekarne pokryty jemnou vrstvou strku, akoby preslo auto a nedopatrenim rosypalo zimny posyp ... auta si to hadzali na celne skla ... normalne hruza ..poobede uz to bolo rozjazdene, ale vycistene to neni do dnes
16. september 2015

Michal

update zo 16.9. - špina neodprataná
13. október 2015

*pt*

jednoznacne najpinavsie mesto na zapadnom Slovensku :(
ale ako vidim, dovod (alebo skor vyhovorka) sa vzdy najde!
03. december 2015

Michal

update 3.12. - Správa ciest si vytrvale zanedbáva svoje povinnosti, špina neodprataná, ak sa na ceste omylom niečo ocitne (puklica a pod.) ostáva tam na večné veky....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania