Nebezpečenstvo úrazu prúdom

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Denis Tóbiáš 13. januára 2016

Zdravím, už istý čas je niekoľko stĺpov verejného osvetlenia pri chodníku parkoviska pred NsP Levice v takomto stave. Sú bez akýchkoľvek krytov a hrozí priame nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom pri dotyku živých častí. Druhý problém sa týka rozvodnej skrine transformátora a ďalšej skrine s elektrinou ktoré majú otvorené a nepoužiteľné dvierka čím je umožnený voľný dosah na živé časti, cez tieto skrine už prerastajú aj kríky s hrubými kmeňmi. Bol by som rád ak by ste zjednali nápravu. ĎAKUJEM

25. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vlastníkom parkoviska pred NsP Levice je Nitriansky samosprávny kraj, Nemocnica s poliklinikou Levice. Osvetlenie parkoviska je súčasťou tejto stavby. Mesto Levice upozornilo vlastníka na nebezpečné závady na týchto stĺpoch osvetlenia, kde chýbajú kryty a požiadalo o ich zabezpečenie.
Rozvodné skrine transformátora sú tiež umiestnené na pozemku NSK, NsP Levice, zariadenie je však podľa zistených informácií odpojené od el. prúdu. Vlastníka sme upozornili na tieto skutočnosti a požiadali o zabezpečenie si týchto objektov.

Mária Kúdelová, ref. komunálnych vecí MsÚ Levice
25. august 2016

Denis Tobiáš

Podnet vyriešený, ĎAKUJEM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.